La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
GEORGIOS_MICHAS

Παρακαλώ εάν κάποιος μπορεί να απαντήσει στο δίλημμα μεταξύ αγοράς αυτού του κωδικού ή του Inventor King K1VI32-12WiFi/K1VO32-12 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A+++/A+++ με Ιονιστή και WiFi Χρήση ψύξη + Θέρμανση με έλεγχο wifi βασικά ζητούμενα ενεργειακή απόδοση, κατανάλωση, εύρυθμη αδιάκοπη λειτουργία κλπ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Nume de utilizator

1 Răspuns

vagelis_sot

Εγώ είμαι κάτοχος του daikin! Προτίμησα daikin λόγω παλαιότητας εξειδικεύσεις, λόγω εφαρμογής android που είναι πραγματικά ένα στολίδι. Και λόγω ενεργειακου βαθμού scop που συγκρίτικα με αλλα ήταν κατα πολύ το πιο υψηλό! Βαρύ χειμώνα δεν έχει προλάβει το μηχάνημα αλλά τώρα μία ψεύτικη δοκιμή στο τέρμα τέρμα ζεστό καίει ~700 watt/h και λέω ψεύτικη διότι η κατανάλωση επηρεάζεται με τη διαφορά θερμοκρασίας έξω με μέσα για να έχουν ανταπόκριση στα δεδομένα με την σκληρή πραγματικότητα ! Πριν πάρεις κλιματιστικό υπολόγισε ότι ψηλοτάβανο σπίτι πάνω από 2.4 μέτρα σημαίνει τα BTU που χρειάζεσαι επί 1.22 και αν το σπίτι είναι παλιό ή αν είναι πνιγμένο από έπιπλα χαλιά συσκευές και εγώ δεν ξέρω τι ξανά πολλαπλασιάζεις επί 1.22 !

Nume de utilizator