Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Από τη μαι είναι καλό αλλά έχει μονό ντο και με χαλάει. Μπορείς να πάρεις ίσως κάποιο talent η το aetos αν θες το φθηνότερο. Αν θες λίγο καλύτερο μπορείς να πας και για roy Benson
Για 50€ παραπάνω δεν με πειράζει αν είναι καλύτερο απ'τά άλλα. Απλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και θέλω να το αγοράσω μέσω σκρουτζ με δόσεις γι'αυτό ρωτάω. Θα έπαιρνα το Roy Benson αλλά δεν έχει επιλογή με δόσεις . Έπαιζα παλιότερα με ενός φίλου και θέλω να ξαναρχίσω ως χόμπυ. Με ενδιαφέρει να μην έχει βέργες και να είναι σωστό στον τόνο.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!
Κοίταξε, εγώ έχω ενα talent από το 2015 και πάει πολύ καλά μέχρι και σήμερα (με ένα σέρβις ενδιάμεσα). Ένας φίλος μου που ήθελε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά πήρε το aetos αλλά μου φαίνεται λεπτό σαν όργανο και λίγο ετοιμόρροπο. Για το muller δεν έχω άποψη, πιστεύω όμως πως δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα.
Ένας παλιός δάσκαλός μου έχει αυτο https://www.skroutz.gr/s/45851983/Roy-Benson-CG-220-Klarineto.html
και είναι ικανοποιημένος από αυτό καθώς και οι ποιότητα κατασκευής του είναι σαφώς καλύτερη. Στα κλαρίνα τις περισσότερες φορές ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δώσε 200 και πάρε ένα κινέζικο της πλάκας ίσα ίσα για να μάθεις. Δώσε 600 και πάρε ενα όργανο που μπορείς και να μάθεις αλλά θα είναι και καλό για αργότερα. Δώσε 1500 και παίρνεις το καλύτερο. Με βέργες τι εννοείς? Να μην έχει rollers στα κλειδιά?
4 Σχόλια
Για 50€ παραπάνω δεν με πειράζει αν είναι καλύτερο απ'τά άλλα. Απλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου και θέλω να το αγοράσω μέσω σκρουτζ με δόσεις γι'αυτό ρωτάω. Θα έπαιρνα το Roy Benson αλλά δεν έχει επιλογή με δόσεις . Έπαιζα παλιότερα με ενός φίλου και θέλω να ξαναρχίσω ως χόμπυ. Με ενδιαφέρει να μην έχει βέργες και να είναι σωστό στον τόνο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!
Κοίταξε, εγώ έχω ενα talent από το 2015 και πάει πολύ καλά μέχρι και σήμερα (με ένα σέρβις ενδιάμεσα). Ένας φίλος μου που ήθελε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά πήρε το aetos αλλά μου φαίνεται λεπτό σαν όργανο και λίγο ετοιμόρροπο. Για το muller δεν έχω άποψη, πιστεύω όμως πως δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα.
Ένας παλιός δάσκαλός μου έχει αυτο
https://www.skroutz.gr/s/45851983/Roy-Benson-CG-220-Klarineto.html
και είναι ικανοποιημένος από αυτό καθώς και οι ποιότητα κατασκευής του είναι σαφώς καλύτερη. Στα κλαρίνα τις περισσότερες φορές ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δώσε 200 και πάρε ένα κινέζικο της πλάκας ίσα ίσα για να μάθεις. Δώσε 600 και πάρε ενα όργανο που μπορείς και να μάθεις αλλά θα είναι και καλό για αργότερα. Δώσε 1500 και παίρνεις το καλύτερο. Με βέργες τι εννοείς? Να μην έχει rollers στα κλειδιά?
Να είναι με ρολερς θέλω , μάλλον θα πάω για το talent και πάλι ευχαριστώ!!
Σ αυτή τη τιμή σχεδόν όλα με rollers είναι. Μόνο κάποια πολύ παλιά όργανα είναι με βεργες. Κι εγω στη θέση σου για το talent θα πήγαινα.