La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
vagman_tech

Καλησπέρ σε όλους. Θα κάνω σύντομα την αλλαγή απο απλά συμβατικά ξυραφάκια Gillete των 5-6 ευρώ που τα άλλαζα ανά 1-2 χρόνια σε κάτι πιο μόνιμο όπως αυτό εδώ. Ήθελα να ρωτήσω:
1) πόσο εύκολη είναι η μετάβαση απο ένα ξυραφάκι όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/9335897/Gillette-Fusion-Proglide-%CE%9E%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-4%CF%84%CE%BC%CF%87.html σε ξυράφι ασφαλείας παραδοσιακού ξυρίσματος και

2) γενικά τι παίζει με τις λεπίδες. Αυτές που έρχονται μαζί με το συγκεκριμένο είναι ποιοτικές ή με την πρώτη ευκαιρία προτείνετε να πάω σε άλλη πιο κοφτερή ? Έχω ελαφρώς σκληρά γέννια και συνήθως τα παίρνω με ξυριστική μηχανή πριν πάω σε ξυράφι γιατί η Gillete που άφησα link πιο πάνω μπούκωνε και πολλές φορές με έκοβε./ερέθιζε κι όλας - γιαυτό και το είχα ως step 1: ξυριστική, step 2: ξυράφι ανά 4-5 ημέρες.

Nume de utilizator

1 Răspuns

nasosto

Καλησπέρα.
Είχα την ίδια μηχανή που έχεις κι εσύ και πήγα στην ίδια που σκέφτεσαι να πας. Είναι μια καλή αρχή στον κόσμο του παραδοσιακού ξυρίσματος στον οποίο θα εντρυφήσεις σιγά-σιγά. Εγώ, κλείνοντας, θα πω μόνο αυτό: Πρώτη φορά στη ζωή μου απολαμβάνω το ξύρισμα. Πριν μου φαινόταν αγγαρεία.

1 Comentariu

vagman_tech

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Είμαι στο 3ο ξύρισμα πλέον και έχω πάθει την πλάκα μου απλά..!

Nume de utilizator