Καλησπέρ σε όλους. Θα κάνω σύντομα την αλλαγή απο απλά συμβατικά ξυραφάκια Gillete των 5-6 ευρώ που τα άλλαζα ανά 1-2 χρόνια σε κάτι πιο μόνιμο όπως αυτό εδώ. Ήθελα να ρωτήσω:
1) πόσο εύκολη είναι η μετάβαση απο ένα ξυραφάκι όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/9335897/Gillette-Fusion-Proglide-%CE%9E%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-4%CF%84%CE%BC%CF%87.html σε ξυράφι ασφαλείας παραδοσιακού ξυρίσματος και
2) γενικά τι παίζει με τις λεπίδες. Αυτές που έρχονται μαζί με το συγκεκριμένο είναι ποιοτικές ή με την πρώτη ευκαιρία προτείνετε να πάω σε άλλη πιο κοφτερή ? Έχω ελαφρώς σκληρά γέννια και συνήθως τα παίρνω με ξυριστική μηχανή πριν πάω σε ξυράφι γιατί η Gillete που άφησα link πιο πάνω μπούκωνε και πολλές φορές με έκοβε./ερέθιζε κι όλας - γιαυτό και το είχα ως step 1: ξυριστική, step 2: ξυράφι ανά 4-5 ημέρες.
1 Comentariu
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Είμαι στο 3ο ξύρισμα πλέον και έχω πάθει την πλάκα μου απλά..!