Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kommati5

Παιδιά είμαι μεταξύ αυτής της tv, της ίδιας σε 55", κ της Sony XR-A80J πάλι μη μπορώντας να αποφασίσω αν "χρειάζομαι" 55άρα ή 65άρα κ αν η 65άρα θα μου πέσει μεγάλη. Αυτή τη στιγμή έχω μία 46" Samsung 1080p δεκαετίας (UE46D7000). H απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα.

Benutzername

1 Antwort

dannie2004gr

65 για τρια μετρα.Θα το μετανιωσεις για 55.Εγω εχω αποσταση 3 μετρα κ εχω 65 ανετα κ 75 πηγαινε.Την εχω στον τοιχο.Εχω αυτη δεν εχω παραπονο αλλα ουτε εχω ενθουσιαστει τρελλα αλλα δεν παιζω παιχνιδια ουτε βλεπω αγωνες.Σε ταινιες κ σε καναλια ειναι καλη.Καταρχας αν παρεις αυτη να πληρωσεις να ερθει το συνεργειο να σου ρυθμισει τα χρωματα ετσι οπως σου αρεσουν για να αποθηκευτουν ως δικη σου επιλογη.Αξιζει τα χρηματα κ φυσικα επεκταση εγγυησης(χωρις συζητηση).Αν τα θεωρεις πολλα τα λεφτα περιμενε λιγο ακομα.

2 Kommentare

kommati5

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Όντως έχω καταλήξει πως η 55” θα ήταν μικρή, οπότε το μέγεθος έχει ήδη αποφασιστεί: 65”! Ακόμα όμως δεν έχω καταλήξει σε κάποια τηλεόραση. Γκέϊμερ δεν είμαι, οπότε οι διαφορές σε VRR κτλ δεν με πολυνοιάζουν. Επίσης έχω διαβάσει πως η Sony είναι πιο έτοιμη για χρήση όσον αφορά το calibration out of the box σε σχέση με την LG. Καλύτερο ήχο κ καλύτερη εικόνα σε ταινίες κ σειρές έχει η Sony επίσης. Ένα ακόμα συν, η Sony δίνει 5ετή εγγύηση δώρο (κόστους 170€), οπότε η διαφορά τους στην τιμή που είναι περίπου στα 200€ καλύπτεται έτσι θεωρώ. Με αυτά που διαβάζω πως γράφω εδώ μάλλον έχω αποφασίσει κ δεν το ξέρω μου φαίνεται! ????????

dannie2004gr

Παντα προτιμουσα τα χρωματα της Sony αλλα δεν μου αρεσε ως SMART TV.Εγω βλεπω πολλες ταινιες απο στικακια η εξωτερικους σκληρους δισκους.Βεβαια με αυτην την LG δεν μπορεις να γραψεις κατι απο καναλι.Επισης το OLED συνεπαγεται καποιες ευαισθησιες(οχι σε στασιμη εικονα.Να κλεινει καθε 5-6 ωρες.κ.τ.λ).Καλη τυχη οποια κ να παρεις.

Benutzername