Παιδιά είμαι μεταξύ αυτής της tv, της ίδιας σε 55", κ της Sony XR-A80J πάλι μη μπορώντας να αποφασίσω αν "χρειάζομαι" 55άρα ή 65άρα κ αν η 65άρα θα μου πέσει μεγάλη. Αυτή τη στιγμή έχω μία 46" Samsung 1080p δεκαετίας (UE46D7000). H απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα.
2 Kommentare
Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Όντως έχω καταλήξει πως η 55” θα ήταν μικρή, οπότε το μέγεθος έχει ήδη αποφασιστεί: 65”! Ακόμα όμως δεν έχω καταλήξει σε κάποια τηλεόραση. Γκέϊμερ δεν είμαι, οπότε οι διαφορές σε VRR κτλ δεν με πολυνοιάζουν. Επίσης έχω διαβάσει πως η Sony είναι πιο έτοιμη για χρήση όσον αφορά το calibration out of the box σε σχέση με την LG. Καλύτερο ήχο κ καλύτερη εικόνα σε ταινίες κ σειρές έχει η Sony επίσης. Ένα ακόμα συν, η Sony δίνει 5ετή εγγύηση δώρο (κόστους 170€), οπότε η διαφορά τους στην τιμή που είναι περίπου στα 200€ καλύπτεται έτσι θεωρώ. Με αυτά που διαβάζω πως γράφω εδώ μάλλον έχω αποφασίσει κ δεν το ξέρω μου φαίνεται! ????????
Παντα προτιμουσα τα χρωματα της Sony αλλα δεν μου αρεσε ως SMART TV.Εγω βλεπω πολλες ταινιες απο στικακια η εξωτερικους σκληρους δισκους.Βεβαια με αυτην την LG δεν μπορεις να γραψεις κατι απο καναλι.Επισης το OLED συνεπαγεται καποιες ευαισθησιες(οχι σε στασιμη εικονα.Να κλεινει καθε 5-6 ωρες.κ.τ.λ).Καλη τυχη οποια κ να παρεις.