Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
johnanagno2001

Γιατί όταν έχει λευκό κόκκινο και γαλάζιο φόντο πέφτει η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της τηλεόρασης,διότι εμένα από θέμα ευκρίνειας στα επίγεια καναλια μιλάω για τις HD εκδόσεις δεν με έχει ενθουσιάσει η τηλεόραση,σε κάποιες σκηνές κυρίως σε λευκό βαθύ λευκό φόντο με γράμματα κλπ χάνεται η ευκρίνεια και η φωτεινότητα χαμηλώνει,μπροστά σε μια άλλη SONY 43KDL FULL HD που ειχα αυτή υποτίθεται που είναι ULTRA HD έπρεπε να βλέπω φανταστική εικόνα αντιθέτως βλέπω θαμπουρα στα HD επίγεια καναλια

Benutzername

1 Antwort

2 Kommentare

johnanagno2001

Όχι κανονικά της digea τα επιγεια,θέλω να πω ότι δεν βλέπω να γυαλίζουν στο λευκό φόντο τα γράμματα κλπ ακόμη και το λογότυπο πέφτει η ευκρίνεια όταν έχει λευκό ή μπλε φόντο,επίσης μαζεύει και πολύ θόρυβο,έβλεπα στον ANT1 HD άγριες μέλισσες που έχουν μπόλικες σκοτεινές σκηνές και έβλεπες πολύ θόρυβο γύρω γύρω

mamos_9

Τα επίγεια δεν ειναι 4κ. Δεν θα σου δώσουν την ποιότητα του Netflix ή ταινίας 4κ. Ακομη και στην CosmoteTv οι HD ταινίες που παίζουν δεν δίνουν σε καμια περίπτωση την ποιότητα που περιμένεις. Η ΤV ειναι τούμπανο και δεν πρέπει να απογοητεύεσαι ούτε στο ελάχιστο. Την ποιότητα που σου προσφέρει η TV και το ποσό ποιοτική ειναι θα την δεις στο Netflix που θα μαζεύεις τα σαγόνια σου. Εμένα ήρθε τεχνικός να μου την καλιμπραρει κιόλας και ειναι το κατι άλλο. Απόλαυσε την!!

Benutzername