Όποιος μπορεί θα παρακαλέσω να μας πει κάποιες ρυθμίσεις ώστε η τηλεόραση να απόδοση καλύτερα σε ταινίες 4k σε βίντεο you tube κτλ γιατί κάποιοι δεν ξέρουμε και καλά αγγλικά και χάνουμε τη μπάλα!Η οθόνη αν την βάλω ζωηρή είναι πολύ έντονο το φως και τα χρώματα και τον έχω στο κανονικό απλά πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις και δε ξέρω αν είναι σωστά αυτά που έχω κάνει
4 Коментара
Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά θα τις δοκιμάσω αυτές τις ρυθμίσεις, Αυτές οι ρυθμίσεις ισχύουν και για βίντεο 4k στο youtube?
Έκανα τις ρυθμίσεις την ώρα που έπαιζε ένα τραγούδι στο YouTube η αλήθεια είναι η εικόνα δεν ήταν τόσο καλή όπως πριν
Και όμως αυτή είναι η σωστή εικόνα με αληθοφανή χρώματα πιο κοντά στο πραγματικό,το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις πρόσωπα και τις χροιές του δέρματος.Αλλά μπορεί να έχεις συνηθίσει σε μια πιο ψυχρή-εντυπωσιακή εικόνα με πιο παστέλ και σκληρά χρώματα που δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό όπως είναι στο Ζωηρή ή στο Κανονικό.
Καλά στο ζωηρή χρώμα και φωτεινότητα είναι πολύ έντονα δε το συζητώ αλλά με αυτές τις ρυθμίσεις που μου προτείνεις και τις έβαλα ήταν σαν να παρακολουθούσα βίντεο κλιπ στο YouTube σε παλιά τηλεόραση και όχι σε τηλεόραση που έδωσα 1300 ευρώ...Στη ζωηρή κατέβασα λίγο χρώμα και φωτεινότητα και παίζει καλά θα έλεγα,έχει τόσα πολλά να πειράξεις που χάνεις τη μπάλα!