Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
lykeas

Οι δύο ξεχωριστές "μπατονετες" που τις ονομάζει επίχρισμα θετικού κ αρνητικού μάρτυρα, έχουν κάποια χρησιμότητα;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

nicolle_L_

τα πακέτα των 25 τεμαχίων συνήθως αγοράζονται από φαρμακεία και για να εξασφαλιστεί ότι η συγκεκριμένη παρτίδα θα δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα και δεν έχει βγει ελαττωματική υπάρχουν σαν παράδειγμα το αρνητικό και το θετικό ώστε να υπάρχουν και σαν οδηγοί των αποτελεσμάτων για τους φαρμακοποιούς και όχι μόνο

Όνομα χρήστη
springfeast

Προορίζονται για τα εργαστήρια, για να δουν αν τα τεστ λειτουργούν σωστά. Για το κοινό δεν έχουν κάποια χρήση.

1 Σχόλιο

Nikoletta_La

μόλις πριν λίγο το άνοιξα και έκανα το πρώτο τεστ και το είχα απορία! στην ουσία μπήκα για να κάνω αυτή τη ίδια ερώτηση ευχαριστώ και εγώ

Όνομα χρήστη
Dimos_Dimopoulos

Εγώ την πάτησα με αυτό.Η μπατονέτα που η συσκευασία της γράφει positive control swab και έχει ροζ-λευκό χρώμα είναι φτιαγμένη προς εκπαίδευση των φαρμακοποιών να βγάζει θετικά αποτελέσματα (με ενημέρωσε για αυτό η φαρμακοποιός μου).

Σε παραγγελία 25 τεμαχίων που έκανα, παρέλαβα και αυτό με αποτέλεσμα ενα μου τέστ να βγεί θετικό, λανθασμένα.Τώρα το πώς έφτασε στα χέρια μου ενώ προοριζόταν για χρήση φαρμακείων..δεν ξέρω.

Προσοχή λοιπόν!

1 Σχόλιο

Kali_Li

Πάθατε κάτι γιατί και εγώ έκανα το ίδιο πράγμα από όλες τις μπατονέτες πήγα και πήρα αυτή …. Και την έβαλα στην ρινική κοιλότητα και πραγματικά έχω τρομοκρατηθεί αν μπορείτε απαντήστε μου σας παρακαλώ ευχαριστώ

Όνομα χρήστη