Οι δύο ξεχωριστές "μπατονετες" που τις ονομάζει επίχρισμα θετικού κ αρνητικού μάρτυρα, έχουν κάποια χρησιμότητα;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Οι δύο ξεχωριστές "μπατονετες" που τις ονομάζει επίχρισμα θετικού κ αρνητικού μάρτυρα, έχουν κάποια χρησιμότητα;
3 Απαντήσεις
τα πακέτα των 25 τεμαχίων συνήθως αγοράζονται από φαρμακεία και για να εξασφαλιστεί ότι η συγκεκριμένη παρτίδα θα δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα και δεν έχει βγει ελαττωματική υπάρχουν σαν παράδειγμα το αρνητικό και το θετικό ώστε να υπάρχουν και σαν οδηγοί των αποτελεσμάτων για τους φαρμακοποιούς και όχι μόνο
Προορίζονται για τα εργαστήρια, για να δουν αν τα τεστ λειτουργούν σωστά. Για το κοινό δεν έχουν κάποια χρήση.
Εγώ την πάτησα με αυτό.Η μπατονέτα που η συσκευασία της γράφει positive control swab και έχει ροζ-λευκό χρώμα είναι φτιαγμένη προς εκπαίδευση των φαρμακοποιών να βγάζει θετικά αποτελέσματα (με ενημέρωσε για αυτό η φαρμακοποιός μου).
Σε παραγγελία 25 τεμαχίων που έκανα, παρέλαβα και αυτό με αποτέλεσμα ενα μου τέστ να βγεί θετικό, λανθασμένα.Τώρα το πώς έφτασε στα χέρια μου ενώ προοριζόταν για χρήση φαρμακείων..δεν ξέρω.
Προσοχή λοιπόν!