Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Stathis Avlonitis

Κάποιος που το έχει, μήπως μπορεί να απαντήσει στα παρακάτω:
- Οι κάμερες είναι αυτές οι μαύρες που δείχνει η φωτογραφία;
- Είναι εξωτερικού χώρου, αδιάβροχες;
- Ο φακός τους αναφέρεtαι πουθενά πόσα mm είναι, π.χ. 2.8 ή 3.6, κλπ;
- Ποιά εφαρμογή έχει για το κινητό;
- Βλέπω ότι το σύστημα αναφέρεται ως GSM 3G, συνδέεται σηλαδή με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας;
Ευχαριστώ!

Benutzername

2 Antworten

Manolis_Skroutz

Η κονσόλα συνδέεται μέσω καλωδίου ethernet ώστε να παρέχει live μετάδοση, μετά κατεβάζεις την εφαρμογή που δίχνει στο εγχειρίδιο από playstore σε android (δεν ξέρω για iphone), κάνεις λογαριασμό μέσω facebook ή email, βάζεις τους κωδικούς και τον αριθμό συσκευής και συνδέεσαι live είτε μέσω wifi είτε μέσω MB (δεδομένων παρόχου κινητής τηλεφωνίας).

4 Kommentare

Stathis Avlonitis

Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Επειδή απ' ότι καταλαβαίνω το έχεις αγοράσει, μήπως μπορείς να μου απαντήσεις και στα παρακάτω:
-Οι κάμερες είναι αυτές οι μαύρες που δείχνει η φωτογραφία;
- Είναι εξωτερικού χώρου, αδιάβροχες;
- Ο φακός τους μήπως αναφέρεται πουθενά πόσα mm είναι, π.χ. 2.8 ή 3.6, κλπ;
- Ποιά εφαρμογή έχει για το κινητό;

Σ' ευχαριστώ!

Manolis_Skroutz

Η εφαρμογή για το κινητό είναι η XMEye Pro. Οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι άσπρες με άσπρο καλώδιο μέχρι τα βίσματα σύνδεσης έκτος από το μπροστινό καπάκι που είναι μαύρο και δεν φένονται για αδιάβροχες. Τις έχω βάλει κάτω από υπόστεγο (δεν είναι σαν αυτές που δίχνει στην φωτογραφία με το προστατευτικό κάλυμμα από πάνω, είναι τετράγωνες με οβάλ γωνίες). Τώρα για τον φακό δεν ξέρω, γράφει 2.0MP AHD CAMERA.

Fotis_Mazarakis9886

καλησπέρα πήρα το σετ προχθές και έκανα την σύνδεση. πατάω να γυρίζουν οι οθόνες δεκιξια αριστερά κτλπ και δεν γίνετε. γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω?

Benutzername
Spyros_Tsolanas

Καλές είναι για τα λεφτά τους μπαίνουνε στο κινητό υπάρχει εφαρμογή σπουδαία ανάλυση δεν έχει

Benutzername