За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Elina_Rev

Συγνώμη για να καταλάβω βάζουμε την ταμπλέτα μέσα στον πλωτό διανομέα και ταυτόχρονα δουλευει και το φίλτρο. Όταν κολυμπάμε έχουμε ήδη αφαιρέσει τον διανομέα ώρες πριν και ας μην έχει λιώσει η ταμπλέτα σωστά?Και έχουμε κλήσει και το φίλτρο για τυχόν ηλεκτροπληξια. Γιατί σε 3 μέτρα πισίνα με 3μιση και κυβικά νερό θέλει και λιγότερο από 1/4 της ταμπλέτας έτσι τουλαχιστον γράφει σε έμενα το προϊόν. Προσαρμοζουμε την ποσότητα βάση των λίτρων που έχουμε. Άρα τον διανομέα τον βάζω και τον βγάζω και το κομμάτι της ταμπλέτας θα λιωνει μέσα στην εβδομάδα με αυτή την διαδικασία?

Потребителско име

1 Отговор

George_Dim.

Συγνώμη έχεις πάρει κάποια απάντηση σε αυτά που ρωτάς;έχω πάρει και εγώ μια πισίνα για τα μικρά μου και είμαι στα χαμένα λίγο,τι ταμπλετες πήρες;πήρες και τίποτα άλλο για να ρίχνεις στο νερό;το διανομέα το βάζεις και το βγάζεις από τη πισίνα(όταν κάνουν μπάνιο),το φίλτρο κάθε πότε το αλλάζεις;

4 Коментара

Elina_Rev

Οχι δεν πήρα κάτι άλλο αλλά στην μια εβδομάδα το κομματάκι της ταμπλέτας που έχω μέσα στον διανομέα δεν έχει λιώσει. Επίσης χλωριωνω μόνο βράδυ με ήλιο δεν κανει από όλα όσα έχω διαβάσει και μόνο τότε έχω σε λειτουργία το φίλτρο. Εγώ αυτά έχω καταλάβει έχω ψάξει παντού όλα τα site τα ίδια λένε χλωρίωση μόνο βράδυ και φιλτράρισμα έως 8 ώρες. Δηλ ταυτόχρονα. Ένας χριστιανός δεν υπάρχει να μας αναλύσει λίγο περισσότερο? Και εμενα πρώτη μου φορά με πισίνα. Πήρα μόνο το κάλυμμα σαν extra τιποτα αλλο. Αλλα το μοτέρ έχει πέσει η πίεση που βγάζει το νερό (από την ανακύκλωση νερού) που κάνει και με όλα αυτά δεν ξέρω αν το νερό είναι κατάλληλο. Προς το παρών δεν έχει γλίτσα δεν είναι θαμπό. Έχω πάρει το chemo το τριχλωρο ταμπλέτες των 200

George_Dim.

Σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες που μου έδωσες,Εγώ πάλι δεν ήξερα ότι το διανομέα με το χλώριο το βάζεις το βράδυ όπως και την αντλία με το φίλτρο.Τα έχω συνέχεια και τα βγάζω όταν κάνουν μπάνιο τα παιδιά.Μαλλον θα πρέπει να το ψάξω περισσότερο!

Anta_Biziaouri

δηλαδή βγάζετε τον διανομέα (πλωτήρα) κάποιες ώρες πριν το μπάνιο, πόσες? και όταν τελειώσετε ας πούμε και βγείτε τον ξαναβάζετε στην πισίνα, με όση ταμπλέτα του έχει μείνει και πχ ανοίγετε και το φίλτρο?

Yiannis Hyper

Telika pws doulevei paidia giati kai egw twra thn phra ena programma giati kai gia emena gia ta paidakia einai

Потребителско име