За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
themis121998

Εμενα δεν με απασχολει ο αριθμος τον πληκτρων αν θα ειναι περισσοτερα ι λιγοτερα,με ενδιαφερει να παρω ενα πληκτρολογιο ευχρηστο,και να μην διμειουργει πολυ θορυβο και να εχει ενα ωραιο χρωμα το led του
Εσυ σε εναν αρχαρειο απο μηχανικα πληκτρολογια ο oποιος ενδιαφερετε για μια αγορα και ψαχνει ενα πληκτρολογιο που να πληρει οσο περισσοτερο τα χαρακτηριστικα που σου ειπα απο πανω,,ποιο πληκτρολογιο θα μ προτεινεις το quickfire tk i to antistoixo ultimate??
kai pio mx πιστευεις θα με βοηθουσε περισσοτερο σε αυτο που θελω????

Потребителско име

1 Отговор

bilkon3

Παρε οποιοδηποτε απο τα δυο σου αρεσει περισσοτερο ο σχεδιασμος και το μεγεθος, αλλα παρε εκδοση με MX Browns. Εγω θα σου προτεινα το TK αλλα ειναι επειδη το εχω παραγγειλει και μου αρεσει περισσοτερο. Το χρωμα των led θα ειναι ή κοκκινο ή ασπρο, και το TK ειναι πιο φωτεινο απο το Ultimate, τουλαχιστον απο οτι εχω δει.

Αν εχεις αποφασισει ποιο πληκτρολογιο θελεις και ξερεις σχετικα καλα Αγγλικα, θα σου προτεινα να πας στο Youtube και να ψαξεις για βιντεο με το πληκτρολογιο και τα πληκτρα που αποφασιες να αγορασεις πριν το παραγγειλεις(π.χ. Quickfire TK Cherry MX Brown review).

Αα ξεχασα, στο Quickfire TK με MX Brown μολις επεσε η τιμη 12€ οποτε αν θελεις να παρεις αυτο το συγκεκριμενο πληκτρολογιο, τωρα ειναι καταλληλη στιγμη.

Потребителско име