6αρες μπαταριες παιρνει ή δεν χωρανε?...εχω 2 γιαυτο ρωταω..εχω και 4αρες και 5αρες...μπορω να βαλω αλλη κεφαλη με πιο χοντρη μεσηνεζα πχ 3-4 mm?
See in detail the terms of use for the Product Questions
6αρες μπαταριες παιρνει ή δεν χωρανε?...εχω 2 γιαυτο ρωταω..εχω και 4αρες και 5αρες...μπορω να βαλω αλλη κεφαλη με πιο χοντρη μεσηνεζα πχ 3-4 mm?
2 Replies
Και 6αρες και 7.5αρες λογικά. Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά σε πλατος είναι ίδιες με 4-5αρες, αυτό που αλλάζει είναι το ύψος, θα βγαίνουν πιο έξω. Αλλάζει και το βάρος φυσικά. Μπορείς να βάλεις ό,τι κεφαλή θες τύπου universal που μπαίνουν στα τυπικά θαμνοκοπτικά βενζίνης, το ίδιο ισχύει και για τους δίσκους. Προτείνω να μείνεις κάτω από 4mm. Θα τις δουλέψει αλλά θα κόβει σημαντικά το μοτέρ με αντίκτυπο στο ρυθμό εργασίας αλλά και, το κυριότερο, στη διάρκεια των μπαταριών.
"Pro" tip: Αν το ζευγάρι wadfow 4αρες κάνει ακόμα γύρω στα 55 ευρώ, ΠΑΡΕ αυτές. 8Ah στην τιμή μιας 6αρας. Τις έχω ανοίξει, έχουν DMEGC INR18650-20P κελιά μέσα (10 η κάθε μία). Πολύ καλά, υψηλής εκφόρτισης. Wadfow, total, ingco, emtop είναι τα ίδια εργαλεία με άλλα χρώματα και οι μπαταρίες του ενός είναι 100% συμβατές με των άλλων, ίδια ταση πάντα.
2 Comments
και εγω ετσι πιστευα ,πως ειναι το ιδιο αυτες οι εταιρειες.Αλλα ψαξτο λιγο. Εκτος απο την ingco,οι υπολοιπες 3 δεν εχουν το CE.