La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
______________1599490203

Υπάρχει διαφορά αν η συγκεκριμένη κάρτα αγοραστεί από την Asrock, saphire ή asus ? Και επίσης πολύ λένε πως πήρανε την συγκεκριμένη κάρτα με επιστροφή mastercard, πως το κάνατε αυτό ?

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

______________1599490203

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τον να την πάρω τώρα με 420 € από δω αξίζει ή μπορώ να βρω καλύτερη τιμή αλλού, γιατί έχω βρει την Saphire με 300 αλλά δεν εμπιστεύομαι το κατάστημα που το πουλάει.

2 Comentarii

Sttav

Tης Saphire ή της Asrock? 420? Όχι ρε φίλε είναι πολλά, με 350-360 την έχει το Golden Byte και τις δύο. Ασε που λέει 10 μέρες σε 4 μου ήρθε εμένα. Αν θές σε 1-3 μέρες πάνε σε Tech Hub στην Saphire. Asrock μονόδρομος Golden Byte. Πάρε μόνο μέσω skroutz καλύτερα για να μην έχεις προβλήματα. Edit: Όταν το έγραψα αυτό ηπηρχε στο Golden Byte me 350. Τώρα η Asrock πήγε 420 δυστυχώς, η saphire είναι πάλι 360 όμως.

Nume de utilizator
Sttav

Πάρε Saphire. Αποκλειστικός κατασκευαστής της AMD. Έχει αποκτήσει τη φήμη ότι κάνει τις καλύτερες κάρτες γραφικών AMD, σε κάθε κυκλοφορία για πάνω από μια δεκαετία. Η Asrock είναι πιο άγνωστη, επειδή δεν έχει ασχοληθεί τόσο καιρό με τις κάρτες γραφικών, παρόλα αυτά εμένα μου βγήκε τέρας, και στο πόσο πολύ undervolt τρώει και στα temps. Ο μόνος λόγος που δεν πήρα Saphire είναι γιατι ήταν 50 ευρώ ακριβότερη απο την Asrock. Asus τώρα....καλυτέρα κάψε τα λεφτά σου και φάε την σκόνη. Έχει βγάλει αμέτρητες πραγματικά σκουπίδια AMD κάρτες τα τελευταία χρονιά. Για την mastercard προσφορά δεν έχω ιδέα.

Nume de utilizator