Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Shirokami

Χρήσιμο για τη γενικότερη συμβατότητα είναι το ProtonDB (https://www.protondb.com), που δείχνει παιχνίδια συμβατά με Linux γενικώς.

Κατά πάσα πιθανότητα θα παίζουν σε Steam Deck, απλά δεν είναι σίγουρο αν θα παίζουν απροβλημάτιστα, π.χ. αν το κείμενο θα είναι πολύ μικρό ή αν θα δουλεύει σωστά ο χειρισμός.

Έχω τη συσκευή στα χέρια μου λίγες μέρες, οπότε αν έχετε κάποια απορία θα προσπαθήσω να τη λύσω :)

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

CheapAlex

Στο protonDB εχουν βαλει steam deck reports τωρα, και μην ξεχασετε το steam deck verified στο steam που λεει παρομειες πληροφοριες απο τεστ της valve.

Όνομα χρήστη
kaluas

Με γεια φίλε και χρόνια πολλά.

Εγώ έχω την απορία τι modes βγάζει το τροφοδοτικό του, αν μπορείς να μας μοιραστείς τα output που γράφει. Επίσης όταν το ανάβεις, φορτώνει σε steam κατευθείαν? Από εκεί επιλέγεις να φορτώσεις arch ή μπορείς να επιλέξεις να φορτώνει by default arch κατά το boot?

2 Σχόλια

CheapAlex

Το τροφοδοτικο (Charger?) συνηθος τραβαει ~37w αλλα ειναι 45w φορτιστις με USB PD. Οταν το αναβεις φορτονει το "game mode" που ειναι steam-deck UI του steam (που θα ερθει ωσ os update στο κανονικο steam big picture). To desktop mode (KDE + arch) ειναι μια επιλογη στο gamemode αλλα παιζει να το κανεις default απ'το bios (δεν ειμαι 100% σιγουρος).

Shirokami

@kaluas σε ευχαριστώ, να είσαι καλά!

Με ένα κουμπί περιορίζεις το TDP για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν εννοείς αυτό, έχει ρύθμιση για 3W με 15W ανά 1W. Δεν το έχω πειράξει ακόμη πολύ για να σου πω τι ακριβώς προσφέρει στην πράξη.

Γενικά η φόρτιση δεν κρατάει πολύ (το βάζω συνήθως γύρω στο 20% και κρατάει κανένα δίωρο) και η μπαταρία αντέχει ένα 4-5ωρο με αυτά που παίζω (αυτή τη στιγμή, κυρίως τα Half-Life και Half-Life 2, Castlevania Lords of Shadow 2 και άλλα τέτοια, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο πρόσφατο ΑΑΑ ακόμη).

Όνομα χρήστη