За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
stergiosmihail.agiotis

Εχω συνδεση internet k το router μιας πολυ γνωστης εταιρειας.Θα χω προβλημα εαν αγορασω κ τοποθετησω το συγκεκριμενο προϊόν TL-WR941ND ???

Потребителско име

3 Отговора

donald

Το συγκεκριμενο μοντελο δεν ειναι Adsl Modem/Router αλλα μονο Router. Κατ'επεκταση χρειαζεται και ενα μοντεμ για να κανετε τη συνδεση. Θα σας προτεινα μια και επιλεξατε την ΤP-Link αυτα:

https://www.skroutz.gr/s/320149/TP-LINK-TD-W8961ND.html

https://www.skroutz.gr/s/2278445/TP-LINK-TD-W8968.html

(προσοχη στο Αnnex λογικα αν η γραμμη ερχεται απο τη f0rthnet θα ειναι Α επιβεβαιωστε ομως με τον παροχο)

15 Коментара

stergiosmihail.agiotis

Θα μπορούσατε να που προτείνετε κατι πιο οικομικο της ίδιας μάρκας.ευχαριστώ.

Silrilma

Ωραίο modem! Minimal σχεδίαση! Περίεργο... τη δουλειά του να κάνει σωστά! :P

stergiosmihail.agiotis

Μολις σημερα αγορασα το TP-LINK TD-W8961ND.ολα καλα στν εγκατασταση αλλα μολις μου ζητησε το κλειδι δικτυου αυτο δν περιεχονταν στν συσκευασια ουτε αναγραφοταν πανω στο router κ δεν μπορεσα να συνδεθω.τους εστειλα σχετικο mail καθως στν χωρα μας δεν υπαρχει υποστηριξη,παρακαλω τι μου προτεινετε ???

stergiosmihail.agiotis

Χρησιμοποιησα το admin/admin ,εκανα μια χαρα τν εγκατασταση κ συνδεθηκα μονο τοπικα κ εκει μοθ ζητησε τν φραση κλειδι για το wi -fi.κατω απ το ρουτερ τς forthnet γραφει τα παντα (wireless key ,wireless PIN ),σε αυτο TP-LINK TD-W8961ND μονο το PIN το οποιο δν το δεχονταν.κ το MAC address προφανως

donald

οχι το Wilreless key ΕΣΕΙΣ το βαζετε ο,τι θελετε και μαλιστα σας συνιστω να μην βαλετε της Forthnet !!! αλλα μια λεξη δικη σας με γραμματα συμβολα και νουμερα..
το mac deν ειναι gia mac ειναι κατι αλλο που ξεφευγει αυτου του θεματος..

stergiosmihail.agiotis

Σημερα συνδεθηκα κανονικα αλλα μονο τοπικα δηλαδη οχι internet .ποιες οι πιθανες αιτιες ???

stergiosmihail.agiotis

Φυσικα κ τα ξερω.χρησιμοποιω vista,θα μπορουσατε να μου πειτε τς ενεργειες για να το κανω ???ευχαριστω

Потребителско име
stergiosmihail.agiotis

Το χρησιμοποιω αποκλειστικά για internet κ είναι της forthnet.Τον τελευταίο καιρό ανοιγοκλείνει μονο του κ μου δημιουργεί προβλημα.ευχαριστώ

Потребителско име
Потребителско име