Είναι συμβατό με IPhone 14 pro max? Επίσης ανεβάζει θερμοκρασία; Όταν το έχω συνδεδεμένο ανεβαίνει το ποσοστό μπαταρίας μου η απλά τρώω τη μπαταρία του και μετά αρχίζει τελειώνει του κινητού;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Είναι συμβατό με IPhone 14 pro max? Επίσης ανεβάζει θερμοκρασία; Όταν το έχω συνδεδεμένο ανεβαίνει το ποσοστό μπαταρίας μου η απλά τρώω τη μπαταρία του και μετά αρχίζει τελειώνει του κινητού;
2 Отговора
Για τη συμβατότητα με τη συσκευή θα σε γελάσω. Καμία φορά μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία το κινητό και τότε σταματάει η φόρτιση μέχρι να επανέλθει η συσκευή του κινητού σε μια πιο χαμηλή θερμοκρασία. Φορτίζει το κινητό κυρίως όταν δεν το χρησιμοποιείς· όταν το χρησιμοποιείς τρώει μπαταρία κι από τα δυο, απλά με πιο αργό ρυθμό από το κινητό
Είναι συμβατό με όλα τα iPhone με Magsafe.
Δεν φορτίζει την μπαταρία 100%, αλλά ως ένα ποσοστό (είναι μικρής χωρητικότητας άλλωστε).
Η συνήθης λειτουργία είναι να φορτίζει το κινητό, αλλά το φορτίζει αργά σε σχέση με άλλα, για να προστατεύσει την υγεία της μπαταρίας.
Μπορείς να βλέπεις το ποσοστό μπαταρίας του power bank απο το widget για τις μπαταριες.
Όταν έχεις το iPhone στον φορτιστή, με καλώδιο και έχεις από πίσω το battery pack, φορτίζουν και οι 2 συσκευές, φορτίζει το τηλέφωνο και το τηλέφωνο φορτίζει το battery pack.
Ισχύει και το αντίστροφο, αν έχεις στο καλώδιο το pack, φορτίζει και το τηλέφωνο (αλλά αργά).
Μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε Qi ή magsafe συσκευή (apple AirPods, android τηλεφωνο κλπ.
Προσοχή: δεν γνωρίζω (αλλά δεν νομίζω) να έχει κυκλοφορήσει έκδοση με usb-c, άρα αν δεν διαθέτεις, θα χρειαστεί να προμηθευτείς καλώδιο Lighting επιθυμείς να το φορτίζεις αυτόνομα.