What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
John_Stalikas

Η Cosmote σε μήνυμα στο 1333 για ενεργοποίηση του 5G & WIFICALLING απάντησε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου cosmote 5G και αντίστοιχα το cosmote wifi calling δεν ειναι συμβατή με τη συσκευή. Υπάρχει άλλος με το ίδιο θέμα?

Username

4 Replies

Tassos_Dekopoulos76

και η vodafone δεν το υποστηριζει σε 5G και ήταν κ ο μοναδικός λόγος που δεν το πήρα. Καλό είναι πριν αγοράσουμε 5g να μαθαίνουμε από τις εταιρείες εάν τα υποστηρίζουν. Ακόμα και Samsung να πάρουμε..

1 Comment

eyelord

θα βαλεις την καρτα σου σε ενα πιστοποιημενο τηλεφωνο 5G,αν εχεις cosmote θα στειλεις μηνυμα στο 1313 να γινει η πιστοποίηση και μετα θα βαλεις παλι την καρτα σου στο Motorola για να εχεις 5G

Username
GIORGOS LITSAS

το wificalling βαζεις τη σιμ σε αλλη συμβατη συσκευη το ενεργοποιεις και επιστρεφεις μοτορολα. τουλαχιστον ετσι εκανα εγω

4 Comments

John_Stalikas

Ναι δουλεύει μια χαρά. Και με τον ίδιο τρόπο ενεργοποίησα και το 5G

Username
Giannis_Papadopoulos7

ναι εχω το ιδιο προβλημα με το Edge 20 & to G52. ομως to G50 που το αγορασα απο αυτους λειτουργει κανονικα... για μενα μεγαλη αλητεια τηε Cosmote

1 Comment

angela_kaz

το ιδιο προβλημα εχω κ στο Ε6 plus. το E5 και το E7 το εχουν κ δεν εχουν το 6, ελεος!!!

Username
kspilio1

Μετά από επικοινωνία με την cosmote, μου είπαν ότι σταδιακά προστίθενται μοντέλα. Τώρα το ποια μοντέλα και το πότε, μου είπαν ότι αυτό εξαρτάται από τις εκάστοτε εταιρείες.

1 Comment

GIORGOS LITSAS

αλητεια των παροχων. στρεφουν τους πελατες σε συγκεκριμενες μαρκες. μια καταγγελια νομιζω ειναι οτι πρεπει

Username