Παιδία ποιο να πάρω;Και τα 2 έχουν την ίδια τιμή...Από επίδοση,ποιο είναι πιο γρήγορο???Βοήθειαααααα
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Παιδία ποιο να πάρω;Και τα 2 έχουν την ίδια τιμή...Από επίδοση,ποιο είναι πιο γρήγορο???Βοήθειαααααα
4 Antworten
χωρις σκεψη Galaxy Young Duos S6312..
ο επεξεργαστης μετραει κ η διαφορα στο μεγεθος οθονης ειναι μηδαμινη. μονο η καμερα ειναι καλυτερη στο ΑCE αλλα κινητο παιρνεις! πρωτα κοιτας επεξεργαστη κ μετα καμερα! τι να το κανεις αν κολαει?
όχι ακριβώς,απλώς τα είδα λόγω της χαμηλής τους τιμής,τα υπερβολικά φτηνά είχαν κακές αξιολογήσεις,αλλά όταν είδα αυτά μ'αρεσαν στο σχημα.Τωρα,αν το κινητο θα ειναι δικαρτο η μονοκαρτο δεν εχω καθολου προβλημα,απλως θελω ενα αντροιντ κινητο με καλη καμερα και πλοηγηση στο ιντερνετ χωρο για εφαρμογε
Samsung Galaxy Ace Duos... αν και το Galaxy Young Duos S6312 έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά το αce έχει 5 mp camera καλύτερη οθόνη!! Η διαφορά του επεξεργαστή είναι μικρή και αυτό που θα μείνει από την καθημερινή χρήση είναι η κάμερα και η οθόνη... αν δεν το φορτώσεις πολλές εφαρμογές δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα( <50 apps)
2 Kommentare
για το Samsung Galaxy Ace Duos εχω ακουσει ενα αρνητικο σχολιο,δεν ξερω τωρα.Επισης,Galaxy Young Duos S6312 εχει βγει το 2013 ενω το Ace Duos 2012.Ακομα το Duos εχει λιγοτερη μνημη 3γβ τωρα δν ξερω ποιο να διαλεξω...Πανω κατω ειναι ιδια αλλα μαρεσει εξωτερικα περισσοτερο το Young Duos!
1 Kommentar
ευχαριστώ πολύ αλλά το κίνητο το εχω ηδη παρει και ειναι το sony xperia e