La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
me_lene_mariam

Παιδία ποιο να πάρω;Και τα 2 έχουν την ίδια τιμή...Από επίδοση,ποιο είναι πιο γρήγορο???Βοήθειαααααα

Nume de utilizator

4 Răspunsuri

Black Adam

χωρις σκεψη Galaxy Young Duos S6312..
ο επεξεργαστης μετραει κ η διαφορα στο μεγεθος οθονης ειναι μηδαμινη. μονο η καμερα ειναι καλυτερη στο ΑCE αλλα κινητο παιρνεις! πρωτα κοιτας επεξεργαστη κ μετα καμερα! τι να το κανεις αν κολαει?

1 Comentariu

me_lene_mariam

ευχαριστώ πολύ αλλά το κίνητο το εχω ηδη παρει και ειναι το sony xperia e

Nume de utilizator
me_lene_mariam

όχι ακριβώς,απλώς τα είδα λόγω της χαμηλής τους τιμής,τα υπερβολικά φτηνά είχαν κακές αξιολογήσεις,αλλά όταν είδα αυτά μ'αρεσαν στο σχημα.Τωρα,αν το κινητο θα ειναι δικαρτο η μονοκαρτο δεν εχω καθολου προβλημα,απλως θελω ενα αντροιντ κινητο με καλη καμερα και πλοηγηση στο ιντερνετ χωρο για εφαρμογε

Nume de utilizator
Nume de utilizator
giorgospaps

Samsung Galaxy Ace Duos... αν και το Galaxy Young Duos S6312 έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά το αce έχει 5 mp camera καλύτερη οθόνη!! Η διαφορά του επεξεργαστή είναι μικρή και αυτό που θα μείνει από την καθημερινή χρήση είναι η κάμερα και η οθόνη... αν δεν το φορτώσεις πολλές εφαρμογές δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα( <50 apps)

2 Comentarii

me_lene_mariam

για το Samsung Galaxy Ace Duos εχω ακουσει ενα αρνητικο σχολιο,δεν ξερω τωρα.Επισης,Galaxy Young Duos S6312 εχει βγει το 2013 ενω το Ace Duos 2012.Ακομα το Duos εχει λιγοτερη μνημη 3γβ τωρα δν ξερω ποιο να διαλεξω...Πανω κατω ειναι ιδια αλλα μαρεσει εξωτερικα περισσοτερο το Young Duos!

themosrazr

Ειναι ελάχιστα πιο μικρό κ το ενα γκιγκα είναι λίγο για διαφορά... εγώ θα σου ελεγα να πάρεις κάτι άλλο... αφου δεν σου χρειάζεται το δυκαρτο είναι τσάμπα ακτινοβολία..

Nume de utilizator