Καλησπέρα έχω το κινητού από τον Ιουλίου του 2022 και μου έβγαλε πρόσφατα μήνυμα για αλλαγή μπαταρίας δλδ ότι χρειάζεται σέρβις είναι στο 79% αξίζει να την αλλάξω ή όχι;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα έχω το κινητού από τον Ιουλίου του 2022 και μου έβγαλε πρόσφατα μήνυμα για αλλαγή μπαταρίας δλδ ότι χρειάζεται σέρβις είναι στο 79% αξίζει να την αλλάξω ή όχι;
1 Отговор
Μην σε παραμυθιάζει το ποσοστό. Αν εσύ είσαι με ένα power bank όλλη την ώρα και το κινητό απο μόνο του δεν βγάζει ούτε 12ωρο τότε ναι άλλαξε την μπαταρία του. Αν απλά στο τέλος της ημέρας, όπως εγώ, θέλεις φόρτιση για 15-20' για να μην ξεμείνεις τότε πάρε ένα Anker MagGo και έχε το μαζί σου για αυτές τις περιπτώσεις. Αντί για 150 ευρώ αλλαγή δίνεις 50 και είσαι άρχοντας.
3 Коментара
Βασικά το κινητό μου δεν βγάζει πλέον ούτε 4 ώρες και αν τις βγάζει σίγουρα με το ζόρι ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα ακούσω την συμβουλή σας ευχαριστώ πολύ!!!
Πω καταλαβα τι με περιμενει χαχα...Εγώ το κινητό το έχω απο τον Νοέμβριο 2022 (2 χρόνια ακριβώς) και με τη χρήση που κάνω βγάζει 10-12 ώρες (υγεία: 89%). Το power bank που έχω το τελευταίο 6μηνο με έχει σώσει: https://www.skroutz.gr/s/46747483/Anker-MagGo-321-MagSafe-Power-Bank-5000mAh-Mayro.html
Ναι η αλήθεια είναι πως πλέον δεν κρατάει η μπαταρία καθόλου!!! Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά την αγορά ενός power bank μέχρι να πάρω άλλο iPhone γτ δεν συμφέρει να αλλάξω την μπαταρία! Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας και πάλι! Εντωμεταξύ ακόμα να καταλάβω πως το κατάφερα να το φτάσω 79% σε δύο χρόνια αλλά δεν πειράζει υγεία ΧΑΧΑΧΑΧΑ μάλλον το ξεπάτωσα