La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Favio_Mendoza

Όντας χρήστης android από πάντα, σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή. Επειδή θα το χρησιμοποιήσω και για τη δουλειά μου, θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα όσους έχουν το 13 Pro Max ή προηγούμενα μοντέλα μερικά πραγματάκια:
1. Το κινητό λέει ότι λειτουργεί με 1 nano SIM και 1 eSIM. To έχει δουλέψει κανείς δίκαρτο με αυτό τον τρόπο? Υπάρχουν προβλήματα?
2. Χρησιμοποιώντας το κινητό ως δίκαρτο, μπορείς να προκαθορίσεις ποια SIM θα χρησιμοποιείται για κλήσεις ή για SMS ή για δεδομένα?
3. Η native εφαρμογή mail του iphone υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς mail (πχ. 5 λογαριασμούς ταυτόχρονα). Οι φάκελοι-υποφάκελοι εμφανίζονται κανονικά? (Το ρωτάω γιατί η αντίστοιχη εφαρμογή Outlook για android δε δείχνει καθόλου υποφακέλους - στο Gmail φαίνονται κανονικά)
4. Υπάρχουν στο app store εφαρμογές Microsoft Office και Google? (πχ. Word, Excel, Gmail, Onedrive κλπ.)
5. Στο Android όταν χρησιμοποιείς δύο SIM μπορείς να δημιουργήσεις "κλόνο" εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων πχ. Messenger, WhatsApp, Viber. Δηλαδή μπορείς να έχεις 2 εφαρμογές Viber και 2 WhatsApp, μια για κάθε αριθμό σου. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο iPhone?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Nume de utilizator

1 Răspuns

gio.k
  1. ναι μπορει να παίξει κανονικά δίκαρτο έτσι όπως το λες
  2. ναι μπορείς
  3. υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς αλλά γιατί; gmail app ακόμα καλύτερο
  4. εννοείται κανονικότατα όλη η σουίτα
  5. δεν είμαι σίγουρος δεν το έχω κάνει αλλά υπάρχουν apps στο store που λένε ότι το κάνουν

2 Comentarii

Favio_Mendoza

Καλησπέρα! Κι εγώ Gmail χρησιμοποιώ για τους λογαριασμούς μου της δουλειάς, απλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ iphone σκεφτόμουν μήπως λόγω ανταγωνισμού δεν είχε εφαρμογές Google..πχ στο Android όσες official εφαρμογές Apple υπάρχουν υπολειτουργούν...Αλλά αφού υπάρχει, εννοείται Gmail!

gio.k

υπάρχουν όλα τα g-apps και είναι με το ίδιο στυλ και γραφικά όπως το android οπότε είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα. ωστόσο η google πήρε απόφαση να ανασχεδιάσει σύντομα τις εφαρμογές τις στο στυλ του iOS (apple human interface) για να το κάνει πιο φιλικό σ αυτούς που ήταν ήδη μαθημένοι στο iOS στυλ και τώρα τους φαίνεται κάπως περίεργο το "google material design".

Nume de utilizator