La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
DTA71

Τα 256 gb ειναι οκ για κάποιον που κάνει νορμαλ χρήση η είναι υπέρ αρκετά;και να πάω στο μοντέλο με τα 128 gb ?επίσης οι εφαρμογές που έχει μεσα προεγκατεστημένες μαζί με το IOS Πόσο χώρο πιάνουν;
ευχαριστω!

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Antonis_Tsamoulis

Καλημερα και καλή χρονιά.η 256 εκδοση βολευει πιο πολυ πλεον γιατι τοσο οι φωτογραφιες οσο κ οι απαιτησεις των εφαρμογων αρχιζουν να "ρουφανε" χώρο οποτε για λιγα ευρώ παραπανω αξίζει.

Nume de utilizator
Jim_Stekas

Είναι ενα εξαιρετικό κινητό ! Αν και αιώνιος υποστηρικτής των ANDROID , τα τελευταια χρόνια δεν φεύγω απο τα Iphone ! Είχα παλιότερα το Iphone5s 16 gb , οπότε με το 13άρι και 256 γίγα είναι υπεραρκετά σαν χώρος ! Το λογισμικό του, σύν ενα κάρο games και εφαρμογές μου πιάνουν όλα μαζι καμια 16-17 γίγα οπότε υπάρχει κατι παραπάνω απο άφθονος χώρος ! Επειδη όμως τα iphone Προσφέρουν "ΠΟΙΟΤΙΚΑ" περισσότερες δυνατότητες απο οποιοδήποτε άλλο κινητο (πχ. αναγνώριση προσώπου , γρηγορότερη ανταπόκριση στην οθόνη αφής και κυρίως περισσότερη ΑΣΦΑΛΕΙΑ προς τον χρήστη, ενω παράλληλα ειναι πιο κομψό και το προιόν της apple κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται,δλδ να δουλέυει ΑΨΟΓΑ) ! Αν παρόλα αυτά το θές μόνο για τηλεφωνήματα , φωτογραφίες και κανενα email τότε ίσως να δοκίμασεις το iphone13 mini στα 128 γίγα !

1 Comentariu

DTA71

καταρχήν σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!
το mini δεν μου καθετε καλα στα χερια ειναι μικρο ...τωρα εχω ενα samsung s10 6,1
και μου ειναι μια χαρα,γιαυτο ελεγα για το 13...το promax ειναι πολυ μεγαλο απο την αλλη...
επισης εχω ενα ipad 8th με 32 gb το οποιο για την δουλεια που το θελω μου κανει μια χαρα και ξερω πανω κατω απο ios , απλα με το κινητο επειδη αν κανω την αλλαγη σε iphone θα το κρατησω σιγουρα μια 3ετια για αυτο αναρωτιέμαι για το αν τα 128 gb θα μου ειναι οκ ...

Nume de utilizator