Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
MrPhok

Τον τελευταίο καιρό σκέφτηκα αρκετά καλά σχετικά με το τι smartphone να αγοράσω θέτοντας ως κριτήριο την τιμή και το design. Θέλω βέβαια και ένα κινητό που να είναι αξιόπιστο. Λαμβάνοντας αυτά υπ'όψιν έχω φτάσει να βρίσκομαι ανάμεσα στα δύο αυτά κινητά το LG Optimus One p500 και το Samsung Galaxy Mini. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορούσα να εμπιστευτώ τέτοιες εταιρίες. Αν εσείς βρισκόσασταν στη θέση μου ποιο θα προτιμούσατε και γιατί. Θα ήθελα να μάθω και από κάποιους που έχουν ή είχαν οποιοδήποτε από τα δύο.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vansakias123

θα σου προτεινα το samsung γτ οπως και ο riptoro1 ειναι η νο1 εταιρεια αλλα και απο προσωπικη εμπειρια που εχω θα σοθλεγα να το παρεισ

Όνομα χρήστη
Echo.Charlie89

σιγουρα το σαμσουνγ φιλε μου! ειναι η #1 εταιρία για smartphone (καποιοι θα διφωνήσουν και θα πουν HTC ή APPLE) αλλα έχει αποδειχτεί οτι κάτι τετοιο δεν ισχύει προς το παρον το καλυτερο κινητο ειναι το Samsung galaxy S II! τα LG παντα κολλανε και δεν έχουν καλα hardware δλδ τα υλικα και τα εξαρτηματα που χρησιμοποιουν. αρκετοι γνωστοι μου είχαν LG και ολοι είχαν πρόβλημα! εγω χωρίς να χω πιάσει κανενα απο τα 2 στα χερια μου αλλα απο προσωπικη εμπειρια θα πήγαινα με κλειστα τα ματια στο samsung! απλα να το παρεις απο καποιο γνωστο μαγαζι για να σου δωσουν κινητο που θα προοριζεται για ελλαδα!!! γιατι πολλοι για να ρίξουν τιμες τα φερνουν εισαγωγή απο άλλες χωρες και μετα θα χεις πρόβλημα με αναβαθμισεις, γλωσσες, εγγυήσεις κτλ κτλ!! εκτος αμα το βρεις φτηνα αλλου αλλα να ναι για ελλαδα!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη