What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
johnnakos89

ψηνομε να παρω και εγω ενα smartphone και ειμαι σε διλημα!!! εχω καταλειξει σε αυτα τα 2 αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλεσ προτασεις οποιος μπορει ασ βοηθησει..!! ααα εχω καταληξει σε αυτα τα 2 λογω εμφανισης τιμης και γενικα απο οσο ξερω χαρακτηριστικων.... και τελος και τα 2 λενε εχουν gps λειτουργει χωρις να απαιτηται συνδεση στο ιντερνετ???

Username

4 Replies

ttakiss

Αν μιλας πολυ στο κινητο, ενα μεγαλο μειον του sony ειναι το μεγαλο sar, αντίστοιχα στο samsung ειναι μικρο.

Username
Sotiris25

φιλε μου σου συνιστω ανεπιφυλακτα το x peria neo V, μεταξυ των δυο που προτεινεις...εγω το πηρα απο επιδοτηση ως δευτερη μου συσκευη γιατι για ως πρωτη εχω iphone αλλα εχει παρα πολυ καλες επιδοσεις, παρα πολυ καλη σουπερ εντονη οθονη με ωραια γραφικα φωτογραφικη 5mpx αλλα καλυτερη απο του samsung,το touch του εχει πολυ καλη ροη χωρις κολληματα και το desing του μου αρεσει πολυ περισοτερο. Το gps χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ στα περισσοτερα μοντελα..!!!Οσο για την τιμη που λες προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η samsung εχει τιμες ψιλα σε σχεση με αυτα που δινει καποιες φορες!!

Username
johnnakos89

ευχαριστω για την απαντηση γενικα βλεπω οτι το neo V ειναι πολυ καλυτερο κινητο σε χαρακτηριστικα και ομως η τιμη τους ειναι ιδια... γιατι συμβαινει αυτο??

Username
Saruman

Αρχικά θα σε προέτρεπα να κοιτάξεις τα σχόλια που έχουν γίνει από τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας μέσω των παραπάνω links δίπλα από το σηματάκι "i". Μελλοντικά μπορείς αφού δοκιμάσεις ένα από τα δύο κινητά, να γράψεις και εσύ την δική σου άποψη βοηθώντας τα μέλη της κοινότητας του Skroutz.gr.

Αν αντιπαραβάλουμε τα χαρακτηριστικά τους
http://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/40?compare=,323233,386029
μπορούμε να δούμε ότι:

To Neo V έχει καλύτερη οθόνη , μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη, δευτερεύουσα κάμερα και θύρα hdmi.
To Ace έχει καλύτερη μπαταρία και είναι ελαφρύτερο

Username