Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
cujof1

Πριν 1 χρόνο του άλλαξα μπαταρία και βλέπω πάλι έχει θέμα (φούσκωμα). Εχει αγοράσει κάποιος/α μπαταρία που να έχει βγει αξιόπιστη? Και απο πού? Ευχαριστώ!

ΥΓ. Οι ταχύτητες είναι εξαιρετικές αλλά η μπαταρία πλέον μου το κολλάει συχνά

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

ciric

καλησπέρα cujof1, μπορείς να μου πεις από που προηθεύτηκες τη νέα σου μπαταρία; έχω κ εγώ ίδιο πρόβλημα με φούσκωμα.

1 Σχόλιο

cujof1

Συγνώμη τώρα το είδα! Αγοράζω από ebay συνέχεια

Όνομα χρήστη
Δημήτρης Αδαμίδης

Για μπαταρίες γενικότερα σε τέτοιες συσκευές μη περιμένεις να βρεις κάπου αξιοπιστία. Εδώ σε επώνυμα smartphones δεν είναι αξιόπιστες οι aftermarket μπαταρίες, ούτε καν για αυτές που πωλούνται ως original μπορείς να είσαι σίγουρος. Ωστόσο, το ότι φουσκώνουν πέρα από την χαμηλή ποιότητα κατασκευής ενδεχομένως και να οφείλεται και σε λανθασμένη χρήση. Η φορτο-εκφόρτιση πρέπει να γίνεται 35-42% ως 85-92% (ενδεικτικό) ώστε να μην καταναλώνονται άσκοπα πολλοί κύκλοι φόρτισης και να διατηρείται σε μια καλή φόρμα, καθώς οι κατασκευαστές αναγράφουν πόσους κύκλους αντέχουν οι μπαταρίες τους για να μπορείς να υπολογίσεις στο περίπου. Αν το πηγαίνεις συνέχεια 0-100% δε θα αντέξει πολύ, αλλά σε κάθε περίπτωση όπως σου είπα άμα η original μπαταρία χαλάσει και την αντικαταστήσεις, συνήθως δεν θα βρεις την ίδια απόδοση και διάρκεια ζωής για να πας να ξαναγοράσεις κάτι καινούργιο αναγκαστικά. Ευελπιστώ ότι νεότερες γενιές μπαταριών στο μέλλον όπως οι CATL (νατρίου) να ενσωματωθούν στο εμπόριο κάποια στιγμή και να βελτιώσουν τις αποδόσεις των μπαταριών γιατί ακούγονται ενθαρρυντικά πράγματα. Οι καλύτερες ως τώρα είναι οι LifePo4 να έχεις υπόψη σου (όχι την απλή Li-Po). Ελπίζω να σε βοήθησα.

1 Σχόλιο

cujof1

Ευχαριστώ έχετε δίκιο το έχω για βασικό ρούτερ όλη μέρα. Οπότε οι μπαταρίες είναι συνέχεια στο κόκκινο.

Όνομα χρήστη