Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
AlexManti

Εδώ και λίγο καιρό μου σβήνει η οθόνη και ανάβει το vga led λευκό.Πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να διορθωθεί.Το συνάντησε κανείς?(Ryzen 5 5600-Radeon 6650 XT)

Benutzername

1 Antwort

vagman_tech

Στην τελευταία έκδοση BIOS μου το κάνει και εμένα (Ryzen 7 3700X, Corsair RGB RT 2 x 16GB 3600Mhz, RTX 2080) κάποιες φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή σηνύθως και όχι πάντα. 1-2 φορές μάλιστα δεν έδινε καν εικόνα (σαν να μην αναγνώρισε την GPU ένα πράγμα) και χρειάστηκε restart απο το on/off πάλι για να πάρει μπρος. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει ακόμη να πω την αλήθεια..

5 Kommentare

AlexManti

Ανακαλυψα ψαχνοντας είχα βάλει το extreme profil στο μόνιτορ (dell curved gaming mon 27-1080) κ κάπου φλασαρε κ πετούσε black screen έκλεινε το μόνιτορ κ έπρεπε να γίνει επανεκκίνηση. Το άλλαξα στο fast και όλα κομπλέ!!!!

vagman_tech

Ωραίος . Άρα θα παίξω λίγο και εγώ με τις ρυθμίσεις της οθόνης μήπως βγάλω άκρη από εκεί. Σε ευχαριστώ !

vagman_tech

Εμένα όταν παίζω κάποιο παιχνίδι μετά απο 1-2 ώρες, καμιά φορά, παγώνει ο υπολογιστής πλέον και θέλει restart απο κουμπί οπότε κοιτάω αλλού για το πρόβλημα. Όλα είναι καινούργια πέρα από την RTX 2080 που πήρα μεταχειρισμένη 5 ετών από φίλο. Μυρίζομαι πρόβλημα Windows 11 αλλιώς ξεκινάω να κοιτάω δίσκο, RAM κ.τλ. Όλα αυτά ακόμη και μετά απο αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση BIOS που βγήκε πριν λίγες ημέρες: Version 3607 στις 03/04/2024.

Benutzername