Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Greek pro

1) είναι ασύρματο σωστα?, γιατι στην περιγραφή γραφει "wired" αλλα χρώμα μαύρο (ενώ ειναι μπλε) οποτε μαλλον λάθος θα εχει γινει.

2) συνδέεται ευκολα με το ps3?, αν ναι εχει καθολου καθυστέρηση? (Delay)

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Ayaz

σκέφτομαι να το αγοράσω, καλο είναι έχει κάποιο πρόβλημα?

4 Σχόλια

Greek pro

Ειναι εξαιρετικό για την τιμή του.

Τα καλα:
-η σύνδεση γίνεται αμεσως με το ps3
-η διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ καλή -μοιάζει σαν το αυθεντικό -δίνει και καλώδιο φόρτισης, τωρα λεει οτι υποστηρίζει και υπολογιστή αλλα δεν το εχω δοκιμάσει.

Τι να προσέξεις:
-η δόνηση ειναι καλη, αλλα το αυθεντικό είναι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια ανάλογα με τα γούστα σου, δεν θα καταλάβεις την διαφορά

-(προσοχή) το controller δεν έχει motion sensor. Κάποια παιχνίδια πχ killzone 2 το χρειάζονται. Αν δεν παιζεις killzone 2 η κάποιο αλλο παιχνίδι που να το απαιτεί τοτε δεν θα εχεις θεμα.

Ayaz

τι είναι το motion sensor; και επίσης το ps3 ανοίγει από το χειριστήριο;

Greek pro

1) Ναι ανοιγει απο το χειριστηριο
2) motion sensor ειναι μια λειτουργια του χειριστηριου που σε καποια παιχνιδια (πχ killzone 2) κουνας το χειριστηριο δεξια και αριστερα (σαν να στριβεις βαλβιδα) και ο χαρακτηρας στο παιχνιδι κανει την ιδια κινηση. Γενικα αχρηστη λειτουργια η οποια δημιουργηθηκε μονο και μονο για λογους marketing απο την Sony. Οποτε μην σε απασχολει αυτο

Ayaz

το αγόρασα τελικά, μια χαρά είναι!

Όνομα χρήστη
Greek pro

τελικα πηρα 2 και ειναι σαν τα αυθεντικα. Ελαφρια αλλα τα κουμπια και η ποιοτητα γενικοτερα ειναι πολυ καλη.

Όνομα χρήστη