Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
piano.ioanna

την καμερα την χρησιμοποιω παρα πολυ !!! και ακουω πολυ μουσικη . χρησιμοποιω διαφορες εφαρμογες !!!! αλλα στις φωτογραφιες τις νοκια εχει διαφορα πραγματα απο μονο του το κινητο η πρεπει να κατεβασω γιατι το σονυ μ2 εχει τετοια . αλλα φοβαμε μηπως με την αναβαθμιση κολαει το κινητο .

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Vassilis1924

Η κάμερα είναι πολύ καλή. Ειδικά τη νύχτα κάνει θαύματα. Επίσης βγάζει καλό βίντεο, και μάλιστα με στερεοφωνικό ήχο. Έχει ειδικά μικρόφωνα που και σε συναυλία να τραβάς, ακούγεται πεντακάθαρα.
Μπορώ να φτιάξω ένα φάκελο στο OneDrive αν θες, με φωτογραφίες και βίντεο για να δεις (και να ακούσεις) και έτσι να κρίνεις.
Για τις φωτογραφίες έχει πολλά πράγματα από μόνο του ναι. Έχει σουίτα εφαρμογών Lumia που κάνει πολλά.
Για τη μουσική ό,τι σου είπα και στο άλλο. Είναι OK, ειδικά αν έχεις ένα καλό ζευγάρι ακουστικά.

Όσο περί αναβάθμισης, τα 8.1 σε σχέση με τα 8 το έκαναν πιο γρήγορο. Πιστεύω ότι έτσι θα γίνει και με τις επόμενες αναβαθμίσεις.

(άσχετο και μην πιεστείς, αν δε σε ενδιαφέρει αγνόησέ το, αλλά ο κολλητός μου έχει το 1020 σε κίτρινο και το πουλάει γιατί θέλει να πάρει το 930 ή το 1520. Είναι ίδιο με το 925 με τη διαφορά ότι έχει 41mp κάμερα)

Όνομα χρήστη