Καλησπερα!εχω παραγκιλει το nokia lumia 925 κ θα ηθελα να μου πειτε καπιες καλες εφαρμογες που μπορω να κατεβασω κ θα μου ειναι φυσηκα κ χρησημες..πρεπει να κατεβασω κ andivairus?αν θελετε βοηθηστεμε..σας ευχαριστω εκ τον προτερον!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα!εχω παραγκιλει το nokia lumia 925 κ θα ηθελα να μου πειτε καπιες καλες εφαρμογες που μπορω να κατεβασω κ θα μου ειναι φυσηκα κ χρησημες..πρεπει να κατεβασω κ andivairus?αν θελετε βοηθηστεμε..σας ευχαριστω εκ τον προτερον!
1 Απάντηση
Antivirus ΔΕΝ χρειάζεσαι και μην αφήσεις κανένα να σε πείσει για το αντίθετο: τα windows phone δεν έχουν ιούς . Οι εφαρμογές, που σου είναι χρήσιμες, είναι υποκειμενικό θέμα. Ανάλογα το τί κάνεις με το κινητό σου. Μερικές χρήσιμες εφαρμογές, που θεωρώ εγώ χρήσιμες, είναι:
1. data connection shortcut (ανοιγοκλείνεις τα data του κινητού εύκολα και γρήγορα)
2. metro file manager (βλέπεις, τροποποιείς και στέλνεις εύκολα αρχεία σε άλλο κινητό)
3. ringtone maker (κάνει οποιοδήποτε mp3 σε ήχο κλήσης)
4. adobe reader (διαβάζει αρχεία pdf)
5. Εορτές (σου λέει ποιός γιορτάζει κάθε μέρα. Επίσης κοιτάζει αν γιορτάζει και κάποιος από τις επαφές σου)
6. ccplayer (ο καλύτερος για αναπαραγωγή video, υποστηρίζει και ελλ. υπότιτλους)
7. flashlight-X (χρησιμοποιείς το φλας της κάμερας για φακό)
8. lock & hide (κρύβεις ή κλειδώνεις φακέλους που δεν θες να βλέπουν άλλοι...)
9. network speed test (μετράει την ταχύτητα του δικτύου)
10. opera mini beta (εναλλακτικός browser, αν δε σου αρέσει ο internet explorer)
11. Soundhound (σου βρίσκει πως λέγεται το τραγούδι που ακούς)
12. Skype, viber κτλ
13. Σαν σήμερα (σου λέει γεννήσει, θανάτους και ιστορικά γεγονότα, που έγιναν σαν σήμερα, στο παρελθόν)
14. camscanner (μετατρέπει ότι φωτό βγάλεις σε pdf, πολύ χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις..)
Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς δωρεάν. Φυσικά υπάρχουν κι αλλες χρήσιμες εφαρμογές, ανάλογα του τί θέλεις να κάνεις εσύ. Είμαι σίγουρος ότι με λίγο ψάξιμο θα βρεις πολλές ακόμα.
3 Σχόλια
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!ειμαι σιγουρος πως θα μου φανουν χρησιμα ολα.
Να ρωτησω επι της ευκαιριας κ κατι αλλο?κανενα προγραμα που να σπαει τους κωδικους ετσι ωστε να χρησιμοποιω το wifi οπου κ να το εντοπιζω υπαρχει?κ κατι τελευταιο υπαρχει καποια εφαρμογη ετσι ωστε να ελενχω το pc του σπιτιου μου απο το τηλ??δηλαδη να επεμβενω σε αυτο απο μακρια? κ παλι ευχαριστω!
Υπάρχει ένα που λέγεται wifi passwords, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω αν αξίζει. Για απομακρυσμένο έλεγχο του pc υπάρχουν αρκετά. Ένα είναι το κλασσικό teamviewer, μετά υπάρχει και το remote desktop από την ίδια τη microsoft. Χτες τα κατέβασα και δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα ο ίδιος, αλλά πιστεύω ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχε υπόψη σου ότι πρέπει να τα έχεις εγκαταστημένα και στο pc σου για να δουλέψουν.