La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
karipis panagiotis

καλησπερα κ παλι!εχω παρει το nokia lumia 925 κ αντιμετοπιζω ενα μικρο προωλιμα στην δευτερη σελιδα που δειχνει τις εφαρμογες ενω μου τις εβγαζε κανονικα ξαφνικα τωρα μου τισ ενφανιζει με καπιο αρχικο γραμα τισ αλφαβιτου γνοριζει κανεις ποω μπορω να τα βγαλο αυτα??ευχαριστω.

Nume de utilizator

1 Răspuns

jophiel

Όταν, στα Windows Phone, βάζεις πολλές εφαρμογές, τότε αυτόματα το λειτουργικό τις τοποθετεί με αλφαβητική σειρά. Αυτό δεν αλλάζει και δεν είναι πρόβλημα. Προσωπικά το βρίσκω πολύ χρήσιμο και γρήγορο. Αν μάθεις να το χρησιμοποιείς, είναι πάρα πολύ γρήγορος τρόπος να βρίσκεις όποια εφαρμογή θέλεις. Πατώντας σε οποιοδήποτε γράμμα σου βγάζει ένα πλέγμα με όσα γράμματα χρησιμοποιούνται και πατώντας το αντίστοιχο βρίσκεσαι γρήγορα εκεί που θέλει. Για παράδειγμα : ψάχνω την εφαρμογή Vine. Από την οθόμη αναμονής μπαινω στο μενού πατάω το γράμμα α και στη συνέχεια, από το πλέγμα που εμφανίζεται πατάω το γράμμα V. Άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιείς την εύρεση που έχει στο μενού (τη "δεύτερη σελίδα", όπως την ονομάζεις). Τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνότερα και θέλεις να τις βρίσκεις πιο γρήγορα τις καρφιτσώνεις στην έναρξη και δεν μπαίνεις καν στο μενού.

Μια συμβουλή : μην προσπαθείς να δουλέψεις ενα κινητό με windows σαν να είναι android ή ένα android σαν να είναι windows. Το καθένα έχει τη δική του φιλοσοφία λειτουργίας και πρέπει να ασχοληθείς λίγο μαζί του, προκειμένου να τη μάθεις και να κάνεις τη δουλειά σου πιο αποδοτικά και γρήγορα.

Nume de utilizator