Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
thanasis1524

καλησπέρα μετά από 2 χρόνια + χρήση concept 2 σε γυμναστήριο ήρθε η στιγμή να πάρω ενα κωπηλατικό για το σπίτι αλλά δεν θέλω να δώσω και 1500 ευρώ, έχω δει ότι η πιο κοντινή απομίμηση είναι το συγκεκριμένο ...ισχύει κάτι τέτοιο εννοώ αξίζει η αγορά του για σπίτι; σε θέμα στιβαρότητας και λειτουργικότητας; δεν με πολυνοιάζει η οθόνη και τα προγράμματα.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

polydoroskoiv

Καλησπέρα!
Ο γιός μου έχει πάρει το πρωτότυπο κι εγώ την απομίμηση. Λειτουργικά είναι ουσιαστικά το ίδιο. Και σίγουρα το καταπονούμε πολύ, εγώ, η γυναίκα μου, ο γαμπρός μου και δύο από τα εγγόνια...
Ο γιός μου λέει ότι υπάρχουν μικροδιαφορές, όχι τόσο στην κατασκευή αλλά μόνον στην οθόνη που δείχνει τα χιλιόμετρα, τα προγράμματα κλπ.
Πιστεύω ότι όντως αξίζει η απομίμηση, το Power Force Train air οικιακή κωπηλατική, και θα γλυτώσετε και το χιλιάρικο. Το τηλέφωνό μου είναι 6946272931, σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες. Πολύδωρος.

1 Σχόλιο

thanasis1524

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μου αρκεί αυτό που γράψατε , το παράγγειλα !

Όνομα χρήστη
eirini_selana_Kro

Καλησπέρα σας,
είναι πολύ καλό για τα χρήματα που αναφέρεται αυτή την στιγμή. το έχω 2 χρόνια με χρήση 3 φορές την εβδομάδα κατά μεσο όρο.
πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε σαφώς ότι πληρώνεις παίρνεις... αλλά είναι καλό

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
therealtry

είναι μια χαρά στιβαρό κλπ. το έχω ένα χρόνο. απλά το monitor είναι αίσχος, καλύτερα να είσαι με bt app

1 Σχόλιο

thanasis1524

Ευχαριστώ ..ναι κατάλαβα θα πάρω άλλη μέθοδο μέτρησης !!

Όνομα χρήστη