За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
koskatdi

Το στέγνωμα δεν γίνεται πλήρως. Πάντα τα ρούχα είναι υγρά και καυτά. Προσθέτω κατ' επανάληψιν μισάωρα στον συνιστώμενο χρόνο και πάλι δεν στεγνώνουν απολύτως.

Τα στίβω στις 1300 στροφές, βάζω το σηματάκι με τον ήλιο που υποτίθεται ανιχνεύει την υγρασία.

Όταν τα βάλω στο παλιό μου στεγνωτήριο το στέγνωμα που υπολοίπεται διαρκεί 15-20 λεπτά.

Θέλω να πιστεύω ότι η συσκευή είναι καλή. Τι μπορεί να φταίει;;;

Потребителско име

1 Отговор

Rena.Farao

Με προβληματίζεις, ψήνομαι πολλά χρόνια να το αγοράσω. Η χωρητικότητα στεγνώματος είναι μόνο 4 κιλά ρούχα, μήπως το παραφορτώνεις αφήνοντας όλη τη πλύση μέσα που είναι 2 κιλά παραπάνω;

2 Коментара

koskatdi

Όχι. Σ αυτήν την περίπτωση λέει το προσπέκτους βγαίνειστην οθόνη ο αριθμος 4 για να σε ειδοποιήσει ότι υπερέβεις το βάρος. Δοκίμασα να στεγνώσω τρία πόλο βαμβακερά. Ώρες πέρασαν και τελείως δεν στέγνωσαν.
Το χειρότερο είναι η αδιαφορία στο κεντρικό σέρβις. Ζήτησα να μιλήσω σε τεχνικό και μου είπαν ότι απαγορεύεται. Λίγες μέρες μετά που έδωσα τα 1000€ σχεδόν για την αγορά του... Επίσης δεν με σύνδεσαν με προιστάμενο...
Στα κεντρικά της ideal brandt της αντιπροσωπίας δηλαδή, κάποιος μου απάντησε αρχικά σε ένα email και μου έδωσε τα τηλέφωνα του σέρβις. Τώρα όμως δεν απαντούν. Ίσως λόγω καλοκαιριού. Μπορεί να φταίει το ότι το έχω σε ντουλάπα. Να είναι καλή η συσκευή. Με την κάκιστη όμως εξυπηρέτηση και το ανεπαρκές δίκτυο σέρβις δεν μπόρεσα να το μάθω. Το τοπικό σέρβις μου είπε ότι δεν αντιπροσωπεύει όλα τα μοντέλα...
Επίσης, το πρώτο σχόλιο το έκανα στις 12/7. Αφού το είπα στην τηλεφωνήτρια ότι θα ενημερώσω στο skroutz, και εκείνη μου είπε ότι τους είναι αδιάφορο.... (τουλάχιστον έχω το όνομά της) δεν θα έπρεπε κάποιος να ενδιαφερθεί;;;

Rena.Farao

Τι είναι αυτά; Στη θέση σου θα είχα απαιτήσει αλλαγή. Και αν σου κάνουν τον δύσκολο, συνόδευσε τη με μια καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή. www.synigoroskatanaloti.gr

Потребителско име