La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Ria_Safiolea

Καλησπέρα, η φωτεινή ένδειξη πάνω από τον διακόπτη CALC CLEAN του Stiroplus 2010 αναβοσβήνει κόκκινη. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στα παρακάτω: (α) Χρειάζεται καθαρισμός αλάτων; (όταν το χρησιμοποιούσα πριν, νομίζω πως η λυχνία αυτή δεν ήταν αναμμένη- το manual όμως υποστηρίζει πως ο καθαρισμός γίνεται όταν η λυχνία καθαρισμού ανάβει σταθερά)
(β) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία του καθαρισμού, το "Δοχείο Νερού" είναι χωρίς νερό, άδειο;
(γ) Εμείς απλά τοποθετούμε το σίδερο πάνω από ένα άλλο δοχείο δικό μας, στρέφουμε το διακόπτη στο MAX και κρατάμε το κουμπί CALC CLEAN πατημένο για 2 δευτερόλεπτα και μετά ακούμε την ηχητική ειδοποίηση και ξεκινάει η διαδικασία που διαρκεί περίπου 3 λεπτά; Και τέλος. Μετά σιδερώνουμε πάλι κανονικά;

Οπότε, όλα αυτά που έχω διαβάσει αλλού για ξύδια κλπ είναι για τα απλά ατμοσίδερα.

Nume de utilizator

1 Răspuns

Vasiliki_Prd

Καλησπέρα, πατάτε παρατεταμένα για 2-3 δεύτερα το κουμπί της λυχνίας καθαρισμού όταν ανάβει κόκκινο. Ξεκινά ο καθαρισμός και θα πρέπει να έχετε νερό στο δοχείο στο διακόπτη max. Το νερό που βγαίνει είναι καυτό οπότε θέλει προσοχή. Όταν κρυώσει η πλάκα την καθαρίζετε με μια βρεγμένη πετσέτα διότι επάνω της έχουν μείνει άλατα. Για ξύδι κτλ δεν νομίζω να επιτρέπετε, εγω αγοράζω ειδικό καθαριστικό πλάκας από σουπερ μάρκετ

Nume de utilizator