Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dalkoulas

Μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα απο που παίρνει σήμα το κάθε Deco ή αυτό γίνεται μόνο αυτόματα? πχ αν έχεις 3 ή 4 Decos να μπορείς να τα συνδέσεις σε σειρά όπως θες εσύ...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

panoschar

Συνδέεις το πρώτο deco (όποιο και αν είναι αυτό) στο router (για το internet) και από εκεί και πέρα τοποθετείς τα deco σου στα διάφορα σημεία του χώρου σου και τα συνδέεις, μέσω της εφαρμογής τους, με το master deco (αυτό που συνδέθηκε στο router) και τους δίνεις τις αντίστοιχες ονομασίες, π.χ. σαλόνι, υπνοδωμάτιο κτλ.

4 Σχόλια

dalkoulas

ναι φίλε μου τι ξέρω αυτό, μπορώ να επιλέξω πιο θα συνδεθεί που?

panoschar

Αφού συνδεθεί το πρώτο deco στο router, η εφαρμογή σου λέει να συνδέσεις το επόμενο, το μεθεπόμενο κ.ο.κ. Έτσι η σύνδεση γίνεται αλυσιδωτά. Σου λέει η εφαρμογή να τοποθετήσεις τα deco σου και μετά να προχωρήσεις στις συνδέσεις.

dalkoulas

κατάλαβα τι λες , κι εγώ τα έχω συνδέσει αλυσιδωτά και μετά από μόνο του (αυτόματα )το τελευταίο deco πάει κ βρίσκει σήμα από το 1ο που είναι μακριά και όχι από το 2ο, κι έτσι έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα....

panoschar

Αυτό που μπορείς να κάνεις εναλλακτικά και εφόσον θέλεις, είναι να βάλεις powelines σε κάθε deco... έτσι η σύνδεση μεταξύ τους δεν θα γίνεται μέσω wifi, αλλά μέσω των powerlines. Ετσι η ταχύτητα θα είναι σαφώς καλύτερη από το wifi. Ή βάζεις powerline μόνο στο πιο απομακρυσμένο deco. Βέβαια πρέπει να βάλεις powerline και εκεί που βρίσκεται το ρουτερ σου για να του δώσεις internet.

Όνομα χρήστη