Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
salpa

αναμεσα στα HTC 3D EVO και LG 3D τι προτεινετε? εκτος απο το HDMI!!!ευχαριστώ!!

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

PanagiotisF

το lg ειναι σαφως πιο γρηγορο μην κοιτατε μονο την ταχυτητα του επεξεργαστη παιζουν και αλλα ρολο
παραδειγμα και ο i5 480m επεξεργαστης τρεχει 2.6 ενω ο αμεσως επομενος i5 2410m sandy bridge τρεχει στα 2.3
οπως σε ολα τα benchmark ειναι ανωτερος

σο πανε στο U tube πατα benchmark και στα ονοματα και να θα δεις πιο τρεχει καλυτερα

νομιζω πως το lg ειναι ανωτερο και επισης αρκετα πιο φτηνο

Όνομα χρήστη
moxalis

Προτίνω το LG λόγω καλύτερης κάμερας (3ΜP σε 3D φωτό και full HD 1080p σε 2D βίντεο σε αντιθεση με τα 2MP και 720p βίντεο του HTC). Επίσης με 8 GB εσωτερική δε θα υπάρξει ποτε πρόβλημα χώρου για εφαρμογες σε αντίθεση με το 1 GB του HTC.
Η μπαταρία μου κρατάει συνήθως 24 ωρες με το wifi συνέχεια ανοιχτό (αλλά το auto-sync είναι off).
Επίσης στο LG με το τελευταίο update μπορείς να μετατρέπεις παιχνίδια σε 3D κ σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. (κυρίως στα OpenGL παιχνίδια όπως GTA III, Samurai II: Vengeance, ShadowGun, Sleepy Jack, HomeRun Battle, κλπ.)
Το 3D προσωπικά δε με κουράζει καθόλου αν η ανάλυση κ η εστίαση της εικόνας είναι καλή. Τέλος μπορείς να το κάνεις και overclock στα 1.2 GHz αν και το τηλεφωνό είναι ήδη αρκετά γρήγορο.

Όνομα χρήστη
salpa

ευχαριστω πολυ παιδια!!!το 3D δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ ...απλα κοιταζω αυτα γιατι εχουν 4,3 οθονη και αρκετα γρηγορο επεξεργαστη και καλη αναλυση. γενικα το ξερω οτι το 3D στο κινητο ειναι πολυ κουραστικο.αν εχει καποιος να προτεινει κατι αλλο στις 4,3 μεχρι 350 και σχετικα γρηγορο και με καλη αναλυση στην οθονη δεκτες οι προτασεις!!!!!;-))))))

Όνομα χρήστη
Silrilma

Άποψή μου είναι κανένα από τα 2. Θα τρώει την μπαταρία σε χρόνο DT! 3D σε κινητό τηλέφωνο, προσωπικά το βρήσκω λίγο 2 much! Είδα το 3D του LG και δεν με ενδουσίασε.
Αλλά σε γενικές γραμμές σας συνιστώ HTC. Ήμουν χρήστης και έχω να πω τα καλύτερα. To HTC Sence επίσης είναι πολύ, μα πάρα πολύ καλή εφαρμογή!

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη