Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
xrist_gou

Βοηθάει πραγματικά με τους φραγμενους πόρους στο θηλασμο; Ταλαιπωρούμε αρκετά συχνά από πετρώματα...Και ποια η δοσολογία σε αυτήν την περίπτωση;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

r.tsitmi

Ελπίζω να σε βοηθήσω εμένα φαντάσου ότι είναι ενός έτους τώρα το παιδάκι μου έχω σωθεί

5 Σχόλια

xrist_gou

Καλό μήνα!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να το χαίρεσαι! Εμείς είμαστε 4 μηνων και σου μιλάω ειλικρινά ότι μπορεί να πάθω και 4 φορές μεσα στον μήνα..και ναι οκ φεύγουν μετά από κάποιες μέρες αλλά είναι ταλαιπωρία και δεν αντέχω και τον πόνο συνέχεια.
Θα πάω να τις πάρω, σε ευχαριστώ πολύ!

r.tsitmi

Πίστεψέ με κορίτσι μου σε καταλαβαίνω... Πάθαινα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα....αν δεν ήξερα πόσο καλό κάνει ο θηλασμός ίσως να τα χα παρατήσει με τόση ταλαιπωρία και τόσο πόνο... Αλλά ήταν και ο τρίτος δεν γινόταν να τα παρατήσω ????!
Να σου ζήσει και εσένα κορίτσι μου ότι άλλο χρειαστείς

r.tsitmi

Να ξέρεις ότι άμα χρειαστεί για τον πόνο μπορείς να παίρνεις ιβουπροφαίνη Είναι συμβατή με το θηλασμό.

xrist_gou

Κι εμένα είναι το δεύτερο μου παιδάκι, η κορακλα μου, πάθαινα και στον γιο μου αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την συμβουλή! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου να είναι γερά! Να είσαι κι εσύ καλά και όσο μπορούμε οι μανούλες να βοηθάμε η μία την άλλη! Σε ευχαριστώ και πάλι!

r.tsitmi

Να σαι καλά κορίτσι μου!!ότι χρειαστείς στειλε!!

Όνομα χρήστη
r.tsitmi

Καλησπέρα καλό μήνα!εγώ σωθηκα με την λεκιθίνη, νομίζω ότι μπορείς να παίρνεις μέχρι 6 την ημέρα,εγώ είχα ξεκινήσει με τέσσερις την ημέρα γιατί δεν σήκωνε παραπάνω το στομάχι μου και τώρα συντηρούμε παίρνω δύο την ημέρα αλλά έχω σωθεί από τα πετρώματα!!!!

Όνομα χρήστη