Βοηθάει πραγματικά με τους φραγμενους πόρους στο θηλασμο; Ταλαιπωρούμε αρκετά συχνά από πετρώματα...Και ποια η δοσολογία σε αυτήν την περίπτωση;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Βοηθάει πραγματικά με τους φραγμενους πόρους στο θηλασμο; Ταλαιπωρούμε αρκετά συχνά από πετρώματα...Και ποια η δοσολογία σε αυτήν την περίπτωση;
2 Απαντήσεις
5 Σχόλια
Καλό μήνα!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Να σου ζήσει το παιδάκι σου, να το χαίρεσαι! Εμείς είμαστε 4 μηνων και σου μιλάω ειλικρινά ότι μπορεί να πάθω και 4 φορές μεσα στον μήνα..και ναι οκ φεύγουν μετά από κάποιες μέρες αλλά είναι ταλαιπωρία και δεν αντέχω και τον πόνο συνέχεια.
Θα πάω να τις πάρω, σε ευχαριστώ πολύ!
Πίστεψέ με κορίτσι μου σε καταλαβαίνω... Πάθαινα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα....αν δεν ήξερα πόσο καλό κάνει ο θηλασμός ίσως να τα χα παρατήσει με τόση ταλαιπωρία και τόσο πόνο... Αλλά ήταν και ο τρίτος δεν γινόταν να τα παρατήσω ????!
Να σου ζήσει και εσένα κορίτσι μου ότι άλλο χρειαστείς
Να ξέρεις ότι άμα χρειαστεί για τον πόνο μπορείς να παίρνεις ιβουπροφαίνη Είναι συμβατή με το θηλασμό.
Κι εμένα είναι το δεύτερο μου παιδάκι, η κορακλα μου, πάθαινα και στον γιο μου αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την συμβουλή! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου να είναι γερά! Να είσαι κι εσύ καλά και όσο μπορούμε οι μανούλες να βοηθάμε η μία την άλλη! Σε ευχαριστώ και πάλι!
Να σαι καλά κορίτσι μου!!ότι χρειαστείς στειλε!!