Όταν είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή φόρτισης για την νύχτα εχει φως ή ειναι λευκη;
Και οταν ειναι στην θεση 1 βγαζει καθολου φως ή οχι;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Όταν είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή φόρτισης για την νύχτα εχει φως ή ειναι λευκη;
Και οταν ειναι στην θεση 1 βγαζει καθολου φως ή οχι;
3 Απαντήσεις
Στη θέση 1 δεν βγάζει φως.
Στη θέση 2 βγάζει μπλε φως στη βάση της ρακέτας και μπορείς (θεωρητικά) να την αφήσεις έτσι στην φόρτιση το βράδυ για να λειτουργεί ως "εντομοπαγίδα".
Ωστόσο δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτή τη λειτουργία γιατί είμαι λίγο επιφυλακτικός για θέματα ασφαλείας.
Βγάζει ένα αμυδρό μπλε/μωβ φως. Επίσης ανάβει ένα μικροσκοπικό πράσινο led που δείχνει ότι φορτίζει.
Θέση 1: Βγάζει uv ακτινοβολία μικρής ισχύος που προσελκύει τα έντομα - θεωρητικά- και ταυτόχρονα το ηλεκτρικό πλέγμα είναι συνεχώς σε λειτουργία οπότε σε περίπτωση που το αγγίξει έντομο το ηλεκτρίζει.
Αυτή η λειτουργία συνοδεύεται από ένα ελαφρύ μωβ-μπλε φως που μας προειδοποιεί ότι το uv λειτουργεί.
Ο κατασκευαστής προτείνει να το έχεις συνδεδεμένο στο ρεύμα σε αυτή τη λειτουργία, προφανώς γιατί διαφορετικά δεν θα κρατήσει πολύ η μικρή μπαταρία που έχει.
Δεν προτείνω αυτή τη θέση, γιατί παρατήρησα ότι μετά από λίγη ώρα είχε θερμανθεί πολύ η λαβή. Δεν θα το εμπιστευόμουν να το αφήσω ανοιχτό τη νύχτα χωρίς επίβλεψη.
Θέση 2: Θέση Off.
Θέση 3: Ενεργοποίηση ηλεκτρικού πλέγματος για όσο κρατάμε πατημένο το κεντρικό γκρί μεγάλο κουμπί που έχει πάνω στη λαβή. Οπότε αν χρειαστεί να την αφήσουμε, σταματά να λειτουργεί - προφανώς αυτό προσφέρει ασφάλεια.
Αυτή είναι η θέση που χρησιμοποιώ περισσότερο.
Η γνώμη μου είναι ότι για μόνιμη λειτουργία καλύτερα να πάρετε μία συσκευή ειδικά για αυτό το σκοπό. Αυτή η ρακέτα είναι για καλύτερη για πιο φορητή χρήση.
Σημείωση: Με "δυνατούς" φορτιστές από tablet κλπ. που έχουν quick charge δεν μου φόρτιζε. Με έναν πολύ απλό συνηθισμένο φορτιστή μου φορτίζει κανονικά.