Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
STLiner_87

Γεια σας, απευθύνομαι σε όσους γνωρίζουν...επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω φορτιστη, και ειμαι αναμεσα σε αυτον (mxs 5.0) και εκείνον που αναφερει οτι ειναι start stop (CT5)...ποια η διαφορά τους; Ειναι προτιμοτερο να παρω τον start stop εφόσον εχω ενα αυτοκίνητο που υποστηριζει την λειτουργία αυτή, ή δεν παίζει καποιο ρόλο και άρα όποιον φορτιστή κι αν πάρω θα κάνω τη δουλειά μου το ίδιο; Eυχαριστώ!

Benutzername

2 Antworten

G_A_V

Τον έχω 5 χρόνια, έχει αναστήσει και νεκρούς. Η μπαταρία που έχω στο αυτοκίνητό μου διανύει τον 6ο χρόνο με περίπου 5000χλμ τον χρόνο. Άρα είναι πολλές φορές πάνω στον ctek. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν έχω τον start stop. Αλλά αν έχεις αυτοκίνητο με τέτοια τεχνολογία μάλλον να τον πάρεις με την επιλογή αυτή.

1 Kommentar

STLiner_87

Ευχαριστώ πολύ φιλε μου! Αναρωτιέμαι βέβαια, αν o ct5 start stop κανει την ιδια ακριβως δουλειά με τον Ct5 time to go. Ιδια λεφτά έχουν...

Benutzername
foudou80

Αν θέλεις το φορτιστή, μόνο για να φορτίσεις τη μπαταρία σου, στην περίπτωση που θα μείνεις από μπαταρία, θα κάνεις τη δουλειά σου και με τον "απλό" mxs 5.0. Ο start stop, σύμφωνα με όσα γράφει στο site της η CTEK, βοηθά και στη συντήρηση των μπαταριών σε αυτοκίνητα με τέτοια λειτουργία, για να είναι πάντα φορτισμένη η μπαταρία και να μπορείς να αξιοποιείς αυτή τη δυνατότητα, αν κυκλοφορείς συνεχώς σε σύντομες διαδρομές. Πάντως, προσωπική μου άποψη, αφού αποφάσισες να αγοράσεις, δώσε ένα δεκάρικο παραπανω και πάρε τον start-stop....

5 Kommentare

STLiner_87

Σε υπερ-ευχαριστώ για την βοηθεια σου. Βασικά με κάλυψες απολυτα. Κυριως για συντηρηση της μπαταρίας τον θέλω. Και φυσικά δεν εχω θέμα τόσο με τα χρήματα μεταξύ του mxs 5.0 γιατι ειναι μικρη η διαφορά οικονομικη. Περισσότερο οικονομικά θα ημουν αναμεσα στο 0.8 και τον start-Stop που εχουν ενα 50άρι. Με τον START-STOP ομως, μπορείς να φορτισεις μπαταρία αν μείνεις; ; ; Η ειναι μονο για συντηρηση; ; ;

foudou80

Εννοείται πως μπορείς να φορτίσεις μπαταρία, όπως και με κάθε άλλο φορτιστή. Απλώς έχει μια μεγαλύτερη "εξειδίκευση" για τα αυτοκίνητα με start-stop.
*Ο 0.8 είναι για μικρές μπαταρίες(π.χ. για μοτοσυκλέτες). Ο μικρότερος που μπορείς να πάρεις για αυτοκίνητο, είναι ο 3.8, αλλά καλύτερα τον 5.0. Εγώ έχω τον απλό 5.0 και θέλει κάμποσες ώρες για πλήρη φόρτιση. Ο 3.8 θα είναι πιο αργός....

STLiner_87

Kατάλαβα...αρα πάω στον CT5. Θα ρωτήσω βεβαια το κατάστημα αν ειναι το ιδιο ο start-stop με τον CT5 time to go. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και επειδή δειχνεις να ξέρεις, η επιλογή μου να αγοράσω Ctek φορτιστη θεωρεις οτι ειναι καλή; Φιλος μου το συστησε και παω στα τυφλά!

foudou80

Είναι κάπως τσιμπημένες οι τιμές τους, αλλά κι εγώ σ' αυτή τη μάρκα κατέληξα, πριν χρόνια. Είναι μια εταιρία απολύτως εξειδικευμένη, που κατασκευάζει αποκλειστικά φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων(και δίνει και πέντε χρόνια εγγύηση). Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με έναν πολύ φτηνότερο κινέζικο, αλλά με τον CTEK μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει ζημιά στη μπαταρία ή στο αμάξι σου. Καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

ChrisKawa

μπορεις να παρεις κανονικα τον CT5 και να ελεξεις την λειτουργεια AGM που φορτηζει με λιγο παραπανω Volt που εχουν μπαταριες start+stop

Benutzername