Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GEORGIOS Τ

παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος θα μου πει που τον έχει για ποιο λόγο εμένα μετά από δύο μήνες άρχισε και μου βγάζει την επιφάνεια σαγρέ δεν βγαίνει λία σαν οργωμένο χωράφι άλλαξα το μπεκ μήπως έχει βουλώσει αυτό το μπρουτζίνο συνεχίζει να κάνει το ίδιο δεν βγάζει σταθερή και συνεχόμενη ροή το υλικό και βγαίνει ανώμαλη επιφάνεια θα είναι υπόχρεος αν κάποιος με βοηθήσει να μου πει τι φταίει ευχαριστώ πολύ έχω αναρτήσει φωτογραφία στην αξιολόγηση μου αν κάποιος θέλει να τη δει νε μαύρη παραλληλόγραμμη επιφάνεια

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

marios-lsk

μου είχε συμβεί παρόμοιο πρόβλημα με εκτυπωτή άλλης εταιρείας. Το πιθανότερο είναι να έχει πάρει υγρασία το PLA. Αυτό δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμο και θα χρειαστεί να προμηθευτείτε άλλο καρούλι. αν δεν χρησιμοποιείτε συχνά το υλικό για εκτύπωση, τότε καλό θα ήταν να το φυλάξετε σε αεροστεγές δοχείο, στο οποίο να έχετε βάλει και ένα φακελάκι silica gel για να απορροφά την υγρασία του αέρα (ή λίγες νιφάδες από θειικό ασβέστιο - το πουλάνε στα σούπερ μάρκετ ως αφυγραντικό). εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα με νέο PLA.

Όνομα χρήστη