Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
k.mpikas

Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για το παραπάνω προϊόν το θέλω για ερασιτεχνική χρηση

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Stavkos_

πηρα απο το le,roy dexter με καλωδιο με γρηγορη αλλαγη λεπιδων. Το ελιωσα σε μαρμαρα(2 ωρες συνεχομενης λειτουργιας με γυαλοχαρτα μαρμουρου smirdex, εινα στρογγυλα αλλα τα εκοψα εγω τριγωνικα με ψαλιδι) και παραθυρα ξυλινα (5-6 ωρες συνεχομενης χρησης) για ν απομακρυνω τη λαδομπογια που ηταν βαμενα και να τα βαψω με βερνικι. Η βαση velcro ελιωσε σχεδον αλλα τα γυαλοχαρτα ακομη κολλανε πανω(παραγγειλα καινουργια βαση απο κινα με 3 ευρω) Σκυλι μαυρο στα 60 ευρω με 3 χρονια εγγυηση. Προσωπικα black n decker ορκιστηκα να μην ξαναπαρω στη ζωη μου γιατι το σκουπακι που πηρα χαλασε η μπαταρια σε 1.5 χρονο μολις(οπως και σε πολλους αλλους) , μιλαμε για κοροιδια. Οπως λεει ο λαος μια φορα ενοχος για μια ζωη υποπτος. Για εμενα εμπιστοσυνη στη black & decker ΜΗΔΕΝ πλεον.

Όνομα χρήστη
DIMITRIS_JIM92

Δεν ξερω κάποιο πιο ακριβο τι παραπάνω μπορεί να κανει, εγώ πάντως αν εξαιρέσεις το θόρυβο που είναι πολύ έντονος οσες δουλειές είχα προγραμματίσει, τις εκανα χωρίς κανένα πρόβλημα ...

Όνομα χρήστη
g.arampas

Όπως έχω γράψει και στην αξιολόγηση είναι τίμιο για την δουλειά που έχει φτιαχτεί... Με λάμες DeWalt που το χρησιμοποιώ είναι μια χαρά ... Για τρίψιμο με την πλάκα που έχει στα εξαρτήματα δεν κρατάει τα χαρτιά ίσως με αλλαγή με DeWalt είναι καλύτερα...εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για κοψίματα... το έχω πέντε χρόνια και έχει δουλέψει αρκετά.

Όνομα χρήστη
gepa30

Απο την δικια μου εμπειρια με το συγκεκριμενο εργαλειο ειναι παντελως απαραδεκτο! Στο Σερβις δυο φορες για ηλεκτρονικη εντος εγγυησης και μια εκτος εγγυησης και για ελαφρια δουλεια μια φορα στις δεκαπεντε μερες και αν! Τα Γυαλοχαρτα δεν κανουν τιποτα απολυτως, τα μαχαιρια ειναι σχεδον μιας χρησης! Απο θορυβο σου παιρνει τα αυτια και αυους κραδασμους πιανονται τα χερια σου! Με λιγα λογια: Πεταμενα λεφτα ! Πηρα ενα λιγο πιο ακριβο ιδιο εργαλειο αλλης μαρκας και σωθηκα !

Όνομα χρήστη