За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Потребителско име

3 Отговора

elty7477

Περίπου 50 εκατοστά Για να συνδέσεις μια παροχή ρεύματος που δίνει ακόμη και όταν σβήσεις το αυτοκίνητο με την μπαταρία. Έτσι όταν το επιλέξεις - επιτήρηση στο παρκάρισμα, η κάμερα έχει ενέργεια για να συνεχίσει να καταγράφει. Όμως προσοχή, συνιστάται μόνο για ολιγόωρη καταγραφή, γιατί στραγγίζει την μπαταρία. Δεν θα σου την νεκρώσει, γιατί έχει σύστημα προστασίας, αλλά δεν θα λειτουργεί το start-stoo. Συνέβη σε μένα, μετά από 7 μήνες συνεχούς χρήσης καταγραφής στο παρκάρισμα και δεν κάνω πλέον καταγραφή στο σπίτι μου, μόνο αν είμαι εκτός, κι αυτό μόνο για λίγη ώρα. Δοκίμασα ένα powerbank
30000mAh, και άντεξε μόνο 24 ώρες! Αξίζει να δώσεις 20+20€ στον μάστορα για να έχεις την ευκολία ολιγόωρης καταγραφής. Για συνέχεια και έως 24 ώρες powerbank. Αλλά εκεί θα προσέξεις όχι κάτω από ήλιο, γιατί το powerbank μπορεί να σου σκάσει και να πάρει φωτιά! Ελπίζω να σε διαφώτισα. Κοίταξε dashcam baesus, κυκλοφόρησε πρόσφατα, που στην βάση της έχει μίνι φωτοβολταϊκό, για να καταγράφει στο παρκάρισμα, χωρίς να χρειάζεται άλλη πηγή ρεύματος., σε καλή τιμή 100€+.
Αυτό επικαλείται η εταιρεία, δεν έχω εμπειρία, μόνο από διαφημιστικό. Δες και την αξιολόγησή μου από τον Μάρτιο του 2026.

Потребителско име
Alexandros_Sinodinos

Είναι 3 μέτρα. Δν χρειάζεται όχι … Εκτός και αν έχεις μεγάλο αυτοκίνητο και οι ασφάλειες είναι στο πορτμπαγκάζ !

Потребителско име
Alexandros_Sinodinos

Είναι 3 μέτρα εξαρτάται που θα πάρεις ρεύμα αν η ασφάλειες είναι πίσω σε μεγάλο αυτοκίνητο ναι … Αλλά γενικά όχι είναι αρκετά μεγάλο !!

Потребителско име