Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Bell_din

Απαντω στον nikoskaramarkos. Υπαρχει περιπτωση να μην εχει ερθει καλιμπραρισμενο το BMS του μηχανηματος απο το εργοστασιο. Υπαρχει ενας απλος τροπος να το φτιαξεις εαν φταιει αυτο. Θα το αφησεις να ξεφορτισει τελειως και μετα θα το φορτισεις στο 100% και θα το αφησεις κανα μισαωρο ακομα. Ελπιζω να βοηθησα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Bell_din

Θέλω να ρωτήσω τον φίλο που έβαλε μεταγωγικό διακόπτη στον πίνακα. Την χειροκίνητη αυτή διαδικασία μπορούμε να την αυτοματοποιησουμε; Δλδ μόλις το φορτίο είναι μεγάλο ή κοντεύει να τελειώσει η μπαταρία να γυρνάει αυτόματα στη ΔΕΗ

1 Σχόλιο

VasilisAKC

Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά την έγραψες την ερώτηση κάτω απο άλλη απάντηση. Τυχαία το είδα. Έτσι όπως το λες, δύσκολα. Το μόνο που γίνεται έτσι αυτόματα στο οικοσύστημα της ecoflow, είναι να έχεις smart γεννήτρια ecoflow συνδεμένη, όπου φορτίζει το Ecoflow αυτόματα όταν πάει να αδειάσει. Εκτός κι αν με κάποιο μαγικό τρόπο προγραμματίσεις κάποιο ρελέ να "διαβάζει" το ποσοστό που μένει στο Ecoflow και να σε γυρίζει στη ΔΕΗ. Δεν είμαι ειδικός σε αυτά. Η Ecoflow νομίζω πως έχει έναν πίνακα που μπορεί να κάνει κάτι σχετικό. Στείλε ενα μήνυμα στην ecoflow.

Όνομα χρήστη