La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Dionisis1979

είχα πάρει και εγώ και μάλιστα πιο ακριβό και από πανυγήρι σε εκκλησία το πούλαγαν 20 ευρώ αλλά δεν έχω παράπονο κράτησε αρκετά και δεδομένο ότι έφαγε και τις τούμπες του (δεν είναι για να χτυπιέται από μεγάλα ύψη πτώση πάντως το ευχαριστήθηκα ζωγράφιζε στον νυκτερινό ουρανό άναβε και σπίρτα όσο για την εμβέλεια του σίγουρα θα πήγαινε 15-20 χιλιόμετρα καθαρό βεληνεκές βλαβερό για τα μάτια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΥΑ όταν το ρίχνουμε σε νυκτερινό ουρανό πάντα προσέχουμε πάρα πολύ μην περνάει αεροπλάνο είναι λέιζερ αστρονομίας για να δείχνεις αστερισμούς και πλανήτες ακόμη και στο φεγγάρι τη βλέπεις τη γραμμή και νομίζεις ότι το φτάνει η ανεξέλεγκτη χρήση του το καθιστά φονικό εργαλείο για τα μάτια το κλειδάκι το έχει για προστασία όταν υπάρχουν και παιδιά ακατάλληλη χρήση είναι όμως πάρα πολύ χρήσιμο και για ορειβάτες όπου αν μείνεις σε κορυφη βουνό θα σου σωσει τη ζωή

Nume de utilizator

1 Comentariu

Dionisis1979

υπάρχει κάποιο θέμα με τα μπλε βιολετί λέιζερ δεν τα βρίσκεις εύκολα και ένα που είχα πάρει από Κίνα ίσα που φαινόταν μια μικρή τελεία θα ήθελα να έβρισκα και ένα μπλέ έχει γλυκό χρώμα δεν είναι διαπερατό τόσο όσο το πράσινο η το κόκκινο αλλά σε κάτι πανάκριβα μοντέλα βρίσκεις σίγουρα αλλά δε θα πετάξω και 900-1000 ευρώ για ένα σούπερ μπλε λέιζερ άμα το βρω έως 20 το πολύ το παίρνω άνετα καλύτερα σε πανυγήρι που το δοκιμάζεις επιτόπου ότι δουλεύει η πιο ασφαλής αγορά από Κίνα 2 μου βγήκαν καλά ένα πράσινο και ένα κόκκινο το μπλέ δράμα ελαττωματικό δεν το κυνήγησα για λίγα λεφτά 10-15 ευρώ δεν αξίζει αν πετύχω μπλε δυνατό θα το χτυπήσω μέχρι και 20 ευρώ Μάξ

Nume de utilizator