Pathos pro, ή saragos? Κάπου είδα στο yt κάτι για το D'angelo 1 να είναι καλύτερο από το 2 αλλά δεν κατέχω. Ποιό να πάρω ? Ψάρεμα μέχρι 5-6 μέτρα νερό, ψάρεμα κοντά σε βράχια.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Pathos pro, ή saragos? Κάπου είδα στο yt κάτι για το D'angelo 1 να είναι καλύτερο από το 2 αλλά δεν κατέχω. Ποιό να πάρω ? Ψάρεμα μέχρι 5-6 μέτρα νερό, ψάρεμα κοντά σε βράχια.
1 Отговор
2 Коментара
Το δούλεψα πρώτη φορά πέρσι και ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του. 90cm με τα μητρικά του λάστιχα 19mm 27cm.
Έχει μερικά μείον στο μονολάστιχο με την πέταλο καμπάνα , σου παίρνει το σκαλπ αν δεν κλειδώσει καλά η βέργα όταν το οπλίζει. Το θετικό του ενός λάστιχου, δεν έχει μπερδέματα. Το αρνητικό, είναι πιό δύσκολο στην όπλιση στην δεύτερη σκάλα (δεν χρειάζεται συνήθως) και το πέταλο. Μετά είναι και το τακούνι όπλισης πρώτης γενιάς, τώρα έχουν το evo που όλα έχουν 2η ή 3ης γενιάς, χωρίς επιστήθιο με παίδεψε με πατέντες στο τακούνι. Μετά βλέπω ότι η καμπάνα χτυπάει λίγο την πετονιά και την ράγα του ψαροντούφεκου προκαλώντας μικρο-φθορές. Κοιτάζω για μια αναβάθμιση στα 200€ μεταξύ evo pro saragos/sniper/laser χωρίς να έχω αποφασίσει. Μικροδιαφορές στα mm της Βέργας και στο χρώμα των λάστιχων. Σαν τεχνολογία όλα έχουν την νέα πλάγια σχοινοπιάστρα, το νέο τακούνι 2η ή 3ης γενιάς, τα 2 έχουν σχοινί καμπάνα με καρχαριάκια βέργα και το ένα πέταλο σαν το απλό pro. Δεν πιστεύω ότι κανένα από αυτά θα έχει διαφορά στην πλευστότητα, ίσως στην ανάκρουση διότι 2 λάστιχα, και το quality of life improvement αφού καλύτερη σχοινοπιάστρα και τακούνι όπλισης. Αλλά άκουσα και ότι το δεύτερο λάστιχο μπορεί να μειώσει την ορατότητα οπότε γιατί να πάρω open muzzle και να μην βλέπω αν στην τελική δεν αλλάζουν πολλά και είναι placebo? Ίσως να μείνω με το pro. Αν το pro είχε καλύτερο τακούνι και πλάγια σχοινοπιάστρα, δεν θα υπήρχε καλύτερο ως vfm.
Για δες λίγο να μου πεις για το pathos wave evo 90cm? Πρέπει να είναι καινούργιο μοντέλο και φθηνό σχετικά. Είναι σαν το προ ως προς την καμπάνα (αν και δετό πέταλο), έχει την νέα σχοινοπιάστρα, το νέο τακούνι όπλισης και είναι open muzzle. Μου μοιάζει σαν τεχνολογική αναβάθμιση του pro. Σαν να έχει διορθώσει όλα τα αρνητικά του pro , εκτός από το λάστιχο για το οποίο έχω επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από τα anaconda amber in black του pro (στην τελική, τα αλλάζεις).
Η κεφαλή επιπλέον είναι για ένα λάστιχο ενώ το pro μπορεί να πάρει δύο, που αυτό είναι μείον στο ότι δεν είναι αναβαθμίσημο, εκτός αν σε βάλεις χοντρό μονολάστιχο. Τί λες?