Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
alektor4

Ξέρει κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά μεταξύ ελληνικής και ευρωπαικης αντιπροσωπίας

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ed_stark

Το ερώτημά σου αφορά τα προϊόντα τα οποία προορίζονταν για διαφορετική αγορά εκτός της Ελλάδας και αυτά που προορίζονταν για την ελληνική αγορά. Το πρώτο δεν είναι παράνομο απλά μερικά κινητά τηλέφωνα μπορεί να έχουν αρχικό menu σε διαφορετική γλώσσα από την Ελληνική. Τα περισσότερα μοντέλα υποστηρίζουν αλλαγή γλώσσας μέσα από το menu τους (π.χ Android) αλλά αν θεωρείς αυτό ως ένα σημαντικό στοιχείο, μπορείς να το επιβεβαιώσεις πριν την αγορά με το κατάστημα.

Επιπλέον, τα κινητά που προορίζονται για διαφορετική αγορά, λόγω του σχετικού νομοθετικού πλαισίου της ευρωπαϊκής ένωσης, καλύπτονται από ευρωπαϊκή εγγύηση αντιπροσωπείας. Αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι σε περίπτωση service θα έχεις τη δυνατότητα να αποταθείς στην Ελληνική Αντιπροσωπεία, καθώς αναλόγως τον κατασκευαστή μπορεί να μην καλύπτει περιπτώσεις προϊόντων τα οποία δεν εισάγονται στην Ελλάδα, αλλά θα μπορείς να αποστείλεις το προϊόν στο επίσημο service που προβλέπεται από τον κατασκευαστή σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να ενημερωθείς από το κατάστημα που θα το αγοράσεις για τις λεπτομέρειες της εγγύησης που συνοδεύει το προϊόν το οποίο θα αγοράσεις.

Όνομα χρήστη