Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
british petrol

Απο οτι παρατηρω δεν υπαρχει τεχνολογία ατμού σε αρκετα πλυντηρια BOSCH τετοιου ευρους τιμής σε συγκριση με αλλα, αυτο θεωρειται μεγαλο μειονεκτημα ή απλα ειναι μια επιπροσθετη λειτουργεια που καθιστα το πλυντηριο ελαφρως καλυτερο? Τι ισχυει στην πραξη?

Επίσης ποια θεωρείται καλυτερη εταιρία στην εξυπηρετηση - aftersales αλλα και πιο ευκολη στην ευρεση ανταλλακτικων αναμεσα στην Bosch Morris LG Samsung ?

Benutzername

4 Antworten

Panagiotis_Ntantamis

Στην πράξη θέλεις το πλυντήριο απλά να πλένει και το σίδερό σου να τα σιδερώνει με ατμό. Ιδανικά στύψιμο στις 800 στροφές με τη λειτουργία «λιγότερο σιδέρωμα» και άπλωμα σε απλώστρα.

Benutzername
Benutzername
Eleni_Michal6479

Το μονο που εγω ξερω να σας απαντησω ειναι οτι εχει τα ποιο οικονομικα ανταλλακτικα σε σχεση με τις εταιριες που προανεφερες και την καλυτερη εξυπηρετηση σε σχεση με samsung και lg που ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει.

Benutzername
Lena_K1492

Τελικά βρήκες απαντήσεις;Τα ίδια αναρωτιέμαι και εγώ με σένα.

1 Kommentar

Eleni_Michal6479

Το μονο που εγω ξερω να σας απαντησω ειναι οτι εχει τα ποιο οικονομικα ανταλλακτικα σε σχεση με τις εταιριες που προανεφερες και την καλυτερη εξυπηρετηση σε σχεση με samsung και lg που ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει.

Benutzername