Skroutz.gr

Συζήτηση για το Nokia Lumia 625 (8GB)

Παρακολούθηση της συζήτησης
Nokia Lumia 625 (8GB)
 1. Από χτές έχω εγκαταστήσει την τελευταία (πιθανότατα) δοκιμαστική έκδοση των windows 10 for mobiles στο 930 μου. Έτσι, σκέφτηκα να μοιραστώ την εμπειρία μου με τους υπόλοιπους ανθρώπου, που πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν.

  Θετικά: -Δεν κολλάνε καθόλου. Όλα κυλούν ομαλά, όπως και στα windows phone 8.1.
  -Στην επιφάνεια εργασίας τα πλαίσια γύρω από τα tiles είναι σχεδόν μηδενικά και το φόντο φαίνεται πολύ καλύτερα.
  -Στην "κουρτίνα" ειδοποιήσεων έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουν προστεθεί άλλε 3 σειρές με γρήγορα εικονίδια. Ανάμεσά του η επιλογή να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται γρήγορα τα data, μια εφαρμογή φακού κ.α.
  -στο μενού έναρξη οι καινούριες εφαρμογές τοποθετούνται, πλέον, στην κορυφή της λίστας. Έχουν προστεθεί καινούριες εφαρμογές, που αντικατέστησαν τις παλαιότερες εκδόσεις τους, στις επαφές, ημερολόγιο, office, μουσική , video, εξερεύνηση αρχείων κ.α.
  -Ο καινούριος browser είναι γρηγορότερος από τον παλιό με πολλές περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις του. Όλα τα sites ανοίγουν αστραπιαία και χωρίς κανένα πρόβλημα.
  -στο μενού ρυθμίσεις... Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα!!! Έχουν προστεθεί ένα σωρό καινούριες επιλογές και έχουν ταξινομηθεί σε κατηγορίες. Επίσης μπορείς να βγάλεις συντόμευση στην επιφάνεις εργασίας όποια κατηγορία ρυθμίσεων θέλεις για πιο γρήγορη πρόσβαση. Οι καινούριες επιλογές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κρυπτογράφιση της συσκευής και τη δυνατότητα να αποφασίζει ο χρήστης ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση και πού. Για παράδειγμα: αν εγκαταστήσω μια εφαρμογή που ζητάει πρόσβαση σε επαφές και internet, αλλά δε θέλω τελικά να της δώσω πρόσβση στο internet, τότε την εγκαθιστώ κανονικά και στη συνέχεια της αφαιρώ τη δυνατότητα να έχει πρόσβση στο internet από το μενού των ρυθμίσεων. Η εφαρμογή συνεχίζει να δουλεύει κανονικα, αλλά δεν έχει πρόσβαση στο internet, εκτός κι αν χρειάζονταν την πρόσβαση για να δουλέψει. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο κόβεις τη δυνατότητα σε εφαρμογές να ζητούν άσχετα δικαιώματα. Έχεις απόλυτο έλεγχο στο κινητό σου.
  -Το store έχει καινούριο, πιο όμορφο σχεδιασμό και περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις.
  -Η κάμερα έχει ψηφιακό σταθεροποιητή και έχουν προστεθεί καινούριες επιλογές. Γενικότερα οι φωτογραφίες είναι καλύτερες.

  Αρνητικά:
  -Λόγω του ότι είναι ακόμα δοκιμαστική έκδοση, κάποια video στον browser δεν αναπαράγονται. Όλα όσα είναι του youtube παιζουν κανονικότατα και όχι μόνο...

  Συμπέρασμα: είναι κατά 99,9% έτοιμα και όλα δουλεύουν μια χαρά. Γι αυτό και θα τα κρατήσω μέχρι την τελική τους έκδοση. Θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να τα κατεβάσει και να τα χρησιμοποιήσει στην καθημερινή του εργασία, μιας και που είναι πολύ σταθερα. Η διαδικασία είναι εύκολη και κρατάει περίπου 30-40 λεπτά, ανάλογα τις εγκατεστημένες εφαρμογές που έχει ο καθένας. Με την εγκατάσταση δε χάνεται τίποτα, τα αρχεία, οι πεαφές , τα emails κτλ. Όλα εμφανίζονται κανονικά και στα Windows 10, σαν να μην άλλαξες λογισμικό.

  1. Φίλε λες την εμπειρία σου για το 930 σε section του lumia 625 και μας λες ότι τρέχουν μια χαρά τα Windows 10 se qualcomm snapdragon 800 και 2 gb ram ενώ το 625 έχει ένα διπύρηνο της κακιάς ώρας και 512 ram. Εγώ προσωπικά που το έβαλα παρουσιάζει μεγάλες καθυστερύσεις στο οτιδήποτε ακόμα και μήνυμα να στείλεις και δεν θα πρότεινα να το βάλει κανείς μέχρι να βγει και επίσημα

   1. Δε διαφωνώ, γιατί δεν το ξέρω. Το θέμα είναι ότι είναι ακόμα στη δοκιμαστική έκδοση και εντός των ημερών περιμένουμε αναβάθμιση στην τελική έκδοση. Στον SD 210 του 550 πάντως δεν έχουν θέμα απόδοσης. Τα κολλήματα δεν γίνονται λόγω hardware, αλλά λόγω της μη τέλειας παραμετροποίησης του software. Αυτό είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που εγκαθιστάς δοκιμαστική έκδοση. Δεν το έκανα για να τονίσω την εμπειρία με το 930, αλλά για να δείξω τις βασικές διαφορές σε σχέση με τα Wp 8.1. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω μόνο μια μικρή αναφορά στην απόδοση και από την αρχή γνωστοποιώ ότι πρόκειται για το 930.

    Ο λόγος που έκανα το σχόλιο είναι για τα windows σαν λειτουργικό και όχι για την απόδοση στο κινητό. Όλα τα lumia έχουν το ίδιο λειτουργικό, οπότε είμαι εντός θέματος. Ευχαριστώ.

 2. Διαδικασία για αυτόματη μετάφραση σελίδων από τον internet explorer του κινητού:

  α) Ανοίγεις τον internet explorer του κινητού και πατάς επιλογές -> αγαπημένα -> προσθήκη

  β) στο όνομα πληκτρολογείς ότι θέλεις (πχ "- Μεταφραστής", χωρίς τα ομοιωματικά)

  γ) στη σελίδα πληκτρολογείς ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό (καλύτερα να μπεις από το κινητό και να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση):

  javascript:(function(){var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.src = 'http://labs.microsofttranslator.com/bookmarklet/default.aspx?f=js&to=el'; document.body.insertBefore(s, document.body.firstChild);})()

  και σώζεις.

  Η παραπάνω διαδικασία (α, β και γ) θα γίνει μόνο μια φορά. Από τώρα κι έπειτα μπαίνεις σε όποια σελίδα θέλεις και πατάς αγαπημένα ->" - Mεταφραστής" (δηλαδή με 2 κινήσεις) και αυτόματα η σελίδα μεταφράζεται από το πρόγραμμα περιήγησης, όπως ακριβώς ζήτησες. Η παραπάνω διαδικασία χρησιμοποιεί την αντίστοιχη υπηρεσία μετάφρασης σελίδων της Microsoft και όχι της google.

 3. Παιδια το κηνιτο ειναι χαλια.Οταν μπαινω ιντερνετ με πεταει συναιχεια εκτος.Δυπειρηνο με 512 μ ραμ ειναι του περασμενου αιωνα.Μη το παρετε δεν αξιζει.Βαλτε κατι παραπανω και παρτε κατυ καλυτερο.Οπως samsung a3

  1. To Samsung A3 δεν είναι "κάτι παραπάνω", είναι τριπλάσια σχεδόν χρήματα. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει το, ανώτερο από το Α3, lumia 830. Επίσης υπάρχουν και τα lumia 640 και 730/735 που είναι το ίδιο, σχεδόν, με το A3, αλλά κοστίζουν και 50-60€ φθηνότερα...

   Όλα τα Lumia με 512 ΜΒ RAM έχουν πρόβλημα όταν προσπαθείς να φορτώσεις μεγάλες σελίδες στο internet. Η λύση είναι να φορτώνεις τις mobile εκδόσεις τους, όπου έχεις πρόβλημα. Για να το κάνεις αυτό πηγαίνεις Internet explorer -> Ρυθμίσεις -> προτίμηση τοποθεσίας web -> έκδοση για κινητά. Όταν θα μπαίνεις σε μια σελίδα θα φορτώνει την mobile έκδοσή της και θα σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις αν θέλεις την πλήρη (εξαρτάται από τη σελίδα). Με αυτό τον τρόπο δε θα σε πετάει έξω. Εκτός από αυτό δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα οι συγκεκριμένες εκδόσεις. Για να το κάνεις αυτό πηγαίνεις Internet explorer -> Ρυθμίσεις -> προτίμηση τοποθεσίας web -> έκδοση για κινητά.

   Σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κανένα android που να είναι καλύτερο. Έχεις χειριστεί ποτέ σου android με αυτά τα χαρακτηριστικά; Είναι σκέτη απογοήτευση... Η Microsoft έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε σχέση με το hardware του κινητού και όλα πηγαίνουν γρήγορα και χωρίς κολλήματα. Βασικά είναι αντάξια των android που κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα.

   Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αναφέρω και εγώ 8 μηνύματα πιο κάτω από αυτό. Κανένα από τα lumia που έχουν από 1GB RAM και πάνω δε σε πετάει έξω στο internet και οι τιμές τους ξεκινάνε από 53,45€ με το lumia 435. Όλα τα καινούρια της Microsoft έχουν 1GB RAM πλέον.

   1. Καλησπέρα. Το έκανα αυτο που λες με το Nokia lumia 625 εκανα και επαναφ. εργοστ. ρυθμ. αλλά πάλι δε μου ανοίγει καμία εφαρμογη... Καμία πρόταση;

    1. Τί εννοείς "καμιά εφαρμογή"; Καταρχήν δεν πρότεινα κάποια λύση για να ανοίγουν εφαρμογές, αλλά μεγάλες σελίδες του internet, άρα δε διάβασες καν αυτό που έγραψα παραπάνω και απλά μπήκες και έγραψες...

     Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, τότε εξηγησέ το μου, με λεπτομέρειες, για να δούμε αν μπορώ να βοηθήσω. Να είσαι σαφής και να περιγράφεις ακριβώς τη διαδικασία με την οποία σου βγάζει σφάλμα.

 4. γνωρίζει κάποιος αν το φλας του 625 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός (πολύ χρήσιμο στο nokia C3-01 που έχω ακόμη);

  1. Ναι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο store για αυτή τη δουλειά.

 5. είμαι σε δίλημμα δεν ξέρω ποιο να αγοράσω είμαι ανάμεσα στο samsung core 2 κ ανάμεσα lumia εσείς ποιο λέτε.???

  1. Το Samsung core 2 είναι πολύ φθηνό κινητό και σε φθηνή κατηγορία δεν αγοράζεις android έτσι κι αλλιώς. Εκτός κι αν δε σε πειράζε να πατάς να γίνει κάτι στην οθόνη και να κολλάει για αρκετά δευτερόλεπτα...
   Στα χρήματα αυτά, περίπου, θα σου πρότεινα το lumia 532 (68€), που είναι καλύτερο από το 625 και το Core 2, αλλά έχει μικρότερη οθόνη. Αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη αγοράζεις το 535 (90€) ή αν δε σε ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα και το φλας στην πίσω κάμερα, τότε υπάρχει και η επιλογή του lumia 635. Tο Core 2 κοστίζει 92€ και είναι χειρότερο, συνολικά, από όλα που προανάφερα.Τέλος, να πώ ότι κανένα από τα lumia δεν κολλάει. Η επιλογή είναι δική σου. Προσωπικά θα ήμουν ανάμεσα από το 532 και το 535.

   1. Κ μήπως μπορείτε να μ πείτε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο 532κ στο 535?εγώ έλεγα γ τ 625?

    1. Κυρίως η τιμή και η μεγαλύτερη οθόνη του δεύτερου. Το 625 είναι καλό, αλλά έχει 1 χρόνο και πλέον που πρωτοκυκλοφόρησε. Τότε ήταν πολύ καλό για τα χρήματά του, τώρα είναι λίγο ξεπερασμένο... Εννοείται ότι το μενού του είναι γρήγορο, αλλά υπάρχουν και καλύτερα στα χρήματά του. Το 535 έχει ένα μικροπροβληματάκι με την οθόνη αφής του (όχι κάτι σοβαρό), απλά κάποιες φορές χάνει πατήματα ή πατάει ότι να' ναι, αλλά με την τελευταία αναβάθμιση άκουσα ότι έχουν εξαληφθεί. Αν δε σε πειράζει η μικρή οθόνη, τότε το 532 είναι πολύ καλή επιλογή.

   2. Να σας κάνω άλλη μια ερώτηση τ 532 το μόνο κακό π έχει είναι η μικρή οθόνη?κατά τα άλλα σαν κινητό είναι καλό?εμένα αυτό π δεν μ αρέσει εινα το ότι δεν έχει φλας γτ είχα επιλέξει τ 625

    1. Σωστά. Δεν έχει φλας. Αν θέλεις οποσδήποτε φλας (αν και το βράδυ, σε αυτή την κατηγορία τιμης, μην περιμένεις να βγάλεις φωτό τις προκοπής), τότε πάρε το 535, αλλιώς το 532 είναι μια χαρά. Τόσο το 532, όσο και το 535, έχουν επεξεργαστή που βρίσκεις σε οποιαδήποτε άλλη από τις γνωστές εταιρείες στα 150€ και πάνω και είναι συνολικά πολύ καλύτερα από το 625. Έχω το lumia 930 (αξίας 300€+) και δε νομίζω ότι κάποια από τις νυχτερινές που έχω τραβήξει αξίζει να την εκτυπώσω. Αν θέλω καλές νυχτερινές έχω καλή φωτογραφική μηχανή. Πάντως και τα 2 είναι πολύ καλά κινητά για τα χρήματα που δίνεις. Αν επιμένεις για το 625 να ξέρεις ότι τα πλήκτρα του δεν φωτίζουν το βράδυ, η οθόνη του δεν έχει καλή θέαση κάτω από τον ήλιο και όταν είσαι internet σε μεγάλα sites μπορεί να σε πετάει έξω, λόγω του ότι έχει 512MB RAM. Γι αυτό σου προτείνω lumia με 1024ΜΒ RAM, για να γλυτώσεις κάποια πράγματα.
     Η κακή θέαση κάτω από τον ήλιο ισχύει και για το Core 2, καθώς και το ότι θα κολλάει πολύ γενικότερα, γιατί έχει κι αυτό λίγη RAM. Σε αυτή την κατηγορία τιμής δε μπορείς να τα έχεις όλα. Λογικό είναι.

   3. Σωστος τα λέτε!!!τ 535 όμως δεν έχει βγει τ 2014? παίζει ρόλο ?σαν κινητό είναι καλό ?δεν θέλω να το πάρω έκ να μην βόλεψε........

    1. Βγήκε το Νοέμβριο του '14 και Ελλάδα ήρθε 16 Ιανουαρίου του 2015. Παίζει ρόλο στο ότι η Microsoft έχει υποσχεθεί δωρεάν αναβαθμίσεις των windows σε όλα τα Lumia για τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Το 625 ήρθε στη Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2013. Εξαρτάται ποιες είναι οι ανάγκες σου. Όπως σου είπα στην κατηγορία τιμής του είναι η καλύτερη αγορά, αλλά δεν παύει να είναι ένα κινητό των 90€ περίπου, δηλαδή φτηνό κινητό και σίγουρα δεν είναι τέλειο αλλά δεν του λείπει τίποτα από τα βασικά και είναι γρήγορο.

   4. Ωραία.....σας ευχαριστώ πολύ π με βοηθήσατε να καταλήξω κάπου!!!

    1. Ελπίζω όχι στο Core 2. Σε σχέση με αυτά που πρότεινα είναι πολύ χειρότερο σε όλους τους τομείς. Ότι και να επέλεξες σου έυχομαι να το χαρείς.

   5. Όχι το δεν θα παρω core το lumia 535 λέω.....σας ευχαριστώ! πάρα πολύ π με βοηθήσατε κ γ τ χρόνο σας.....

 6. παιδια το 625 η το s3...σκεφτομαι για το s3 αλλα φοβαμαι μην κολλαει το android

  1. Αν εννοείς το S3 mini, τότε καλύτερο το 625. Αν εννοείς το S3 neo ή το κανονικό, είναι πολύ ακριβότερα από το 625 και πηγαίνουν στη κατηγορία 730/735. Γενικά όλες οι εκδόσεις του S3 είναι τελειωμένες, απαρχαιωμένες και δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν ποτέ σε νεότερη έκδοση android, ατιθέτως όλα τα lumia με windows phone 8 θα πάρουν αναβάθμιση σε windows phone 10. Το S3 mini θα σου κολλάει σίγουρα μόλις εγκαταστήσεις λίγες εφαρμογές. Σκέψου και το lumia 535, που είναι συνολικά καλύτερο από το 625. Αν δε σε ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα και το φλας υπάρχουν και τα lumia 630/635. Κανένα από τα lumia δεν κολλάει. Θα σου πρότεινα, αν έχεις τα χρήματα, να πάς σε lumia 730/735 για να απολαύσεις πραγματικά ένα πολύ καλό κινητό. Μακρυά από S3 mini!

   1. ok ευχαριστω..πηρα το 625 και ειμαι πλ ευχαριστημενη....εγω για καμερα το θελω και για κανενα παιχνιδακι...δν κολλαει καθολου..αλλα δυστιχως μου βγηκε ελατωματικο και τωρα περιμενω απο εβδομαδα να μου φερουν το καινουργιο

 7. τα λαμπακια σας κατω κατω στο τηλεφωνο[το βελακι, το σημα των windows και ο μεγενθυτικος φακος ] αναβουν?

  1. Όχι, δεν ανάβουν. Στο συγκεκριμένο μοντέλο η Νοκια δεν έχει βάλει οπίσθιο φωτισμό στα πλήκτρα αφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανάβουν και ούτε πρόκειται να ανάψουν στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση μενού ή κάποια εφαρμογή.

   1. ευχαριστω πολυ

    1. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε απορία.

 8. Το έχω από τον Μάιο του 2014 δεν μου κόλλησε ποτέ με εξυπηρετεί πλήρως και από εφαρμογές παρα πολλές τυφλα να έχει το android. Άψογο!!

 9. Το κινητό πραγματικά μετάνιωσα που το πήρα!
  Μακριά από Lumia!! Κλαίω τα λεφτά που ξόδεψα για να το πάρω!
  Κολλάει πολύ, laggαρει παντου! το καλοκαίρι το πήρα...
  χάλια! android και πάλι android.!
  Στους περισσότερους μπορεί να βγήκε καλό σε εμένα πάντως. . . . .
  Δεν ξέρω μπορεί κ μόνο σε εμένα να βγήκε σάπιο...

  1. Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι. Έτσι απλά και όμορφα. Τα wp δεν laggάρουν, τα android είναι τα μόνα κινητά που laggάρουν, ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η γυναίκα μου έχει το 620, που έχει λίγο χειρότερο επεξεργαστή και δεν laggάρει ποτέ. Μόνο αν έπεσες σε ελαττωματικό, το οποίο θα σου το φτιάξουν στο service και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με lag.

 10. Ποσο κραταει η μπαταρια του nokia lumia 625

  1. 1ημέρα φουλ με προσεγμένη χρήση (π.χ. να μην ξεχνάς ανοιχτά τα wifi, location, κτλ)

 11. παιδια θελω να αγορασω ενα nokia lumia αλλα ειμαι αναμεσα σε 620 και 625 ποιο να παρω?

  1. Φιλε μου καλημέρα είμαι χρηστης του nokia lumia 625 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.....αναμεσα στο 620 και στο 625 πιστευω πως με κλειστα τα ματια θα πας για το 625 πολύ πιο καλο (επεξεργαστης, καμερα μπροστινη, LTE, μπαταρια) και πιο ολοκληρωμενο σαν κινητο..... Αυτή είναι η αποψη μου!

   1. Σε ευχαριστω πολυ και κατι αλλο για την τιμη ξερεις γιατι εχει ανεβει τοσο πολυ τωρα τελευταια? (μηπως λογω των γιορτων?) Και η καμερα ειναι καλη ή οχι?

    1. Για την τιμη όχι δεν ξερω κατι ενώ πριν 1-2 βδομάδες το κινητο ηταν σε κατακορυφη πτωση μεχρι και τα 120 ευρω εφτασε τωρα βλεπω ανεβηκε ραγδαια παλι...Οσον αφορα την καμερα πιστευω ότι βγαζει καλες φωτογραφιες αλλα μεχρι εκει, ( δηλαδή αν κανεις ζουμ για να βγαλεις φωτο δεν θα βγει καλη, μπροστινη καμερα θελει να εχει σταθερο χερι αλλιως αν κουνιεσαι βγαινει θολή) για κοντινη αποσταση όμως είναι καλη, ζωντανα χρωματα, καθαρές και με το Lumia camera πιστευω εισαι κομπλε ...!!!

  2. To 625

 12. παιδια επειδη σκοπευω να το αγορασω το κινητο και βλεπω οτι οσοι το πηραν εμειναν ευχαριστημενοι,θα ηθελα να μαθω αν το nokia lumia 625 μπορει να δεχτει την cortana..δηλαδη αν μπορει να λειτουργει εκει ?? γιατι περισσοτερο και για αυτο απο πολλα χρονια android θελω να δοκιμασω το windows phone...παρακαλω απαντηστε συντομα....ευχαριστω..

  1. Φίλε μου ειμαι κάτοχος του Lumia 625 και ναι μπορώ να πω ότι αυτό, όπως και ΟΛΑ τα Lumia και Nokia και Microsoft ανεξαιρέτως υποστηρίζουν την Cortana αρκεί να πας στις ρυθμίσεις και να γυρίσεις την περιοχή και την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά! Έπειτα είσαι έτοιμος να επωφεληθείς από τις υπηρεσίες που προσφέρει

 13. αμα θελετε κιν καλο nokia 520/ 635/ οι 535/ samsung Galaxy s duos dual sim me duo kameras 5 res m 92 eyro

 14. nokia lumia 625 ή nokia lumia 925???? plzzzzzz απαντηστε!

  1. Android και πάλι Android!

  2. ε το 925 ειναι πιο ολοκληρωμενο κινητο! Το 625 ειναι value for money!!! To 925 πιο ακριβο μεν αλλα καλυτερο!!!

  3. το 625.

 15. δεν έχει Τ9 στη σύνταξη μηνύματος;και πως γίνεται να απενεργοποιήσεις τη σύνδεση σε δίκτυο 3G;;

 16. παιδια κολαει ή οχι?

  1. οχι

 17. παιδιά θέλω να πάω το Νοκια Λυμια 625 μπορείτε να με πει καπιος κάτοχος του κινητού άμα είναι καλό η όχι ?

  1. αν εξαιρέσεις την κάμερα που εμένα προσωπικά δεν με ικανοποίησε είναι μια χαρά κινητό...

 18. νομίζω έχει χαμηλή ανάλυση για ένα τετοιο μεγαλο κινητο..τι λετε??

  1. έχει καλή οθόνη...μην ακούς αυτά που λένε ότι φαίνονται τα pixel και τέτοια....το μόνο που μπορεί να μην σου αρέσει είναι όταν κάνεις zoom σε φωτογραφίες...

 19. Nokia lumia 630 ή nokia lumia 625? Απλως να μπορει ενα απο τα δυο να κανει πολλες αναβαθμισεις και ειναι ποιοτητα. Καλος επεξεργαστης, καμερα και ανβαθμισεις. Ποιο να παρω. Ειμαι εξωτερικο και θελω ή το 630 μεταχειρισμενο, ή το 625 καινουριο. Τι καλυτερα. Καινουριο ή μεταχειρισμενο;

  1. 625

 20. ναι

 21. Απο το Νοκια στελνεις με Bluetooth σε androind και αντιστροφα?

  1. λογικά θα εννοείς από windows phone γιατί και η Nokia έχει βγάλει με Android

 22. Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτό το τηλέφωνο και στο core plus.πιο από τα 2 προτείνετε? (απαντήστε γρήγορα)

  1. εννοείτε lumia

 23. καλησπερα πως μπορω να κανω ενημερωση σε windows 8.1 απαντηστε αμεσα

  1. απο τις ρυθμισεις -ενημερωση τηλεφωνου

 24. Γνωριζει καποιος πως γινεται να φαινεσαι ανενεργος στο facebook?

 25. Καλησπερα, ειχα το lumia 520 αλλα δεν ήμουν ευχαριστημενος και τωρα θελω να αγορασω το lumia 625 ή το lumia 630 μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω?? απαντηστε αμεσα...

  1. 625 να βρις το χαμογελο σου

 26. Καλησπερα εχω το νοκια lumia 610 και θελω να παρω καινουργιο lumia!!
  Καλυτερα λετε το 630, 625 ή 620 ??

  1. εγω θα σου πρωτεινα το 625 γιατι το 630 δεν εχει δευτερη καμερα και το 620 ειναι λιγο μικρο

   1. κοιταξε φιλε μου και τα δυο κινητα ειναι πολυ καλα... τωρα εσυ θα επιλεξεις αναλογα με τις απαιτησεις σου.. δηλαδη αν δινεις εμφαση στον επεξεργαστη και στον τροπο λειτουργίας του τηλεφωνου τοτε θα πρεπει να επιλεξεις το lumia 630...αντιθετα αν σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα οπως η καμερα και το φλας τοτε εκει υπερεχει το lumia 625
    για το 620 δν μπορω να σου πω κατι γιατι δν το γνωριζω το τηλεφωνο....

    1. Ναι οντως οι απαιτησεις παιζουν ρολο....σε ευχαριτω παντως!!!!

  2. ότι και να επιλέξεις είναι καλό και εγώ ήτανε να διαλέξω ανάμεσα σε 625 και 630 και τελικά πείρα το 630 λόγο ότι έχει αρκετά καλύτερη οθόνη θα έλεγα γιατί το 625 λόγο μεγάλης οθόνης έχει πολύ χαμηλά ppi και τα χρώματα δεν ήταν τόσο έντονα όσο στο 630 και λόγο ότι είναι ποιο καινούργιο και θα έχει ποιο καλά υποστήριγμα στο μέλλον + ότι είναι δύκαρτο το 630 και τετραπύρινο και το πείρα και στο χρώμα που ήθελα. για μένα πολύ ελάχιστα είναι καλύτερο το 630 αλλά πάρα πολύ μικρή διαφορά ότι και να διαλέξεις θα είναι εξαιρετική επιλογή. το 630 λίγο ποιο καλό σε αποδόσεις και το 625 λίγο ποιο ολοκληρωμένο σαν κινητό αλλά άμα δεν σε ενδιαφέρει φλας και δεύτερη κάμερα πήγαινε για 630.

   1. Τι ενοεις πιο καλα υποστηριγμα στο μελλον; Το εχω βρει το 630 μεταχειρισμενο δυο εβδομαδων. Λες να το παρω? Ή καλυτερα καινουριο το 625?

 27. Παιδια θελω να το παραγγείλω αποψε κιολας, αλλα ακομα δεν αποφασισα lumia 620 η 625..???

  1. πιστευω πως ειναι μακραν καλυτερο το 625

 28. Δεω εχει ρε παιδια μπλουτουθ ? απαντηστε αμεσα

  1. ναι έχει bluetooth

   1. ευχαριστω

 29. γεια σας, λενε πως τα τηλεφωνα τα φορτιζουν 12ωρες και μολις ξεφορτισουν τελειος τα ξαναφορτιζουνε τωρα ομος αθτο το τηλ εχει μπαταρια θα περιμενο να κλισει και μετα θα το φορτισο 12 ωρες ή μεχρι να φορτισει?????????????????? απαντηστε αμεσα

  1. Όχι πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά το κινητό μέχρι η στάθμη να πέσει στο 5-10% και μετά να το φορτίσεις έως ότου γεμίσει. Δεν χρειάζεται τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να μην αφήνεις συχνά το κινητό να ξεφορτίσει εντελώς μέχρι να σου κλείσει το κινητό τηλέφωνο.

   1. Ευχαριστω

 30. παιδιά η μπροστινή κάμερα βγάζει φωτογραφίες?

  1. Ναι

   1. ευχαριστώ

 31. παδια αγορασα αυτο το κινητο αλλα η καρτα σιμ ειναι μεγαλυτεπη απο την καρτα υποδοχης παρακαλω απαντηστε αμμεσα

  1. @aggelos.foundas Θα πρέπει να επισκευτείς ένα κατάστημα του παρόχου σου, ώστε να σου δώσει το κατάλληλο μέγεθος κάρτας. Μπορεί να υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση (περίπου 5 ευρώ ανάλογα τον πάροχο). Υποθέτω ότι έχεις κανονική sim οπότε θα σου εκδώσουν μία mini sim που θα είναι και συμβατή με το κινητό.

 32. το κινητο διαθετει εγγυιση?

  1. Όσα προϊόντα πωλούνται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Εγγύηση όπως προβλέπει το σχετικό νομικό πλαίσιο. Θα σου πρότεινα πριν την αγορά του, να απευθυνθείς και με το κατάστημα που θα επιλέξεις έτσι ώστε να ενημερωθείς αναλυτικά σχετικά με την εγγύηση που συνοδεύει το εν λόγω κινητό τηλέφωνο.

 33. η μπαταρια του κραταει 2 μερες με μετρια χρηση?
  και ποσα μιλιαμπερορια ειναι η μπαταρια του?

  1. 1,5 μερες κρατα με μετρια χρηση.και η μπαταρια ειναι 2000 μιλιαμπερορια

 34. το ηχείο του είναι καλύτερο από το 520? και η μπροστινή κάμερα έχει καλή ανάλυση?

  1. Σίγουρα είναι καλύτερο το ηχείο του απο το 520, ωστόσο όχι τόσο ικανοποιητικό όσο εγώ θα ήθελα. Η μπροστινή κάμερα είναι vga...δεν θες και κάτι παραπάνω πιστεύω...

 35. επειδη ενδιαφερομαι για ολα τα lumia γενικως για ραδιοφωνο τι γινεται ομως πως κατεβαζεις την εφαρμογη;

  1. έχει ενσωματωμένη εφαρμογή στο Music για το ραδιόφωνο. Παίζει μόνο με ακουστικά που δρουν ως κεραία.

 36. καλα δεν υπαρχετε πραγματικα...πρεπει να ντρεπεστε για τις τιμες....πριν 15μερες το τηλεφωνο αυτο το πουλαγατε 188euro και τωρα το εχετε 238? ποιον κοροιδευετε ακριβως? Απαραδεκτοι!!

 37. πλακα μου κανετε...γτ εχει αυξηθει η τιμΗ? Το διαδικτυο το προτιμαμε για πιο οικονομικο....ανα ειναι να υπαρχει 20 και 10 ευπω διαφορα...γτ να σας προτιησουμε....

 38. Γιατι η τιμη του ηταν 189 και ξαφνικα πηγε 212? αυξηθηκαν τα εργατικα?

  1. Γιατί φίλε μου , οι εταιρίες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι έχουν έρθει οι γιορτές και αυξάνουν τις τιμές

 39. παιδιαα αξιζειι για την τιμη του ?

  1. τωρα ναι αξιζει.

 40. παιδία αξιόπιστο το κινητο γιατί δεν το βλέπω να έχει μεγάλη πέραση;