Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Markos Arakynthios

παιδια θελω να αγορασω ενα nokia lumia αλλα ειμαι αναμεσα σε 620 και 625 ποιο να παρω?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
xrhstos97.volos

Φιλε μου καλημέρα είμαι χρηστης του nokia lumia 625 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.....αναμεσα στο 620 και στο 625 πιστευω πως με κλειστα τα ματια θα πας για το 625 πολύ πιο καλο (επεξεργαστης, καμερα μπροστινη, LTE, μπαταρια) και πιο ολοκληρωμενο σαν κινητο..... Αυτή είναι η αποψη μου!

2 Σχόλια

Markos Arakynthios

Σε ευχαριστω πολυ και κατι αλλο για την τιμη ξερεις γιατι εχει ανεβει τοσο πολυ τωρα τελευταια? (μηπως λογω των γιορτων?) Και η καμερα ειναι καλη ή οχι?

xrhstos97.volos

Για την τιμη όχι δεν ξερω κατι ενώ πριν 1-2 βδομάδες το κινητο ηταν σε κατακορυφη πτωση μεχρι και τα 120 ευρω εφτασε τωρα βλεπω ανεβηκε ραγδαια παλι...Οσον αφορα την καμερα πιστευω ότι βγαζει καλες φωτογραφιες αλλα μεχρι εκει, ( δηλαδή αν κανεις ζουμ για να βγαλεις φωτο δεν θα βγει καλη, μπροστινη καμερα θελει να εχει σταθερο χερι αλλιως αν κουνιεσαι βγαινει θολή) για κοντινη αποσταση όμως είναι καλη, ζωντανα χρωματα, καθαρές και με το Lumia camera πιστευω εισαι κομπλε ...!!!

Όνομα χρήστη