Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
katerinatzanaki1993

είμαι σε δίλημμα δεν ξέρω ποιο να αγοράσω είμαι ανάμεσα στο samsung core 2 κ ανάμεσα lumia εσείς ποιο λέτε.???

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Το Samsung core 2 είναι πολύ φθηνό κινητό και σε φθηνή κατηγορία δεν αγοράζεις android έτσι κι αλλιώς. Εκτός κι αν δε σε πειράζε να πατάς να γίνει κάτι στην οθόνη και να κολλάει για αρκετά δευτερόλεπτα...
Στα χρήματα αυτά, περίπου, θα σου πρότεινα το lumia 532 (68€), που είναι καλύτερο από το 625 και το Core 2, αλλά έχει μικρότερη οθόνη. Αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη αγοράζεις το 535 (90€) ή αν δε σε ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα και το φλας στην πίσω κάμερα, τότε υπάρχει και η επιλογή του lumia 635. Tο Core 2 κοστίζει 92€ και είναι χειρότερο, συνολικά, από όλα που προανάφερα.Τέλος, να πώ ότι κανένα από τα lumia δεν κολλάει. Η επιλογή είναι δική σου. Προσωπικά θα ήμουν ανάμεσα από το 532 και το 535.

9 Σχόλια

katerinatzanaki1993

Κ μήπως μπορείτε να μ πείτε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο 532κ στο 535?εγώ έλεγα γ τ 625?

jophiel

Κυρίως η τιμή και η μεγαλύτερη οθόνη του δεύτερου. Το 625 είναι καλό, αλλά έχει 1 χρόνο και πλέον που πρωτοκυκλοφόρησε. Τότε ήταν πολύ καλό για τα χρήματά του, τώρα είναι λίγο ξεπερασμένο... Εννοείται ότι το μενού του είναι γρήγορο, αλλά υπάρχουν και καλύτερα στα χρήματά του. Το 535 έχει ένα μικροπροβληματάκι με την οθόνη αφής του (όχι κάτι σοβαρό), απλά κάποιες φορές χάνει πατήματα ή πατάει ότι να' ναι, αλλά με την τελευταία αναβάθμιση άκουσα ότι έχουν εξαληφθεί. Αν δε σε πειράζει η μικρή οθόνη, τότε το 532 είναι πολύ καλή επιλογή.

katerinatzanaki1993

Να σας κάνω άλλη μια ερώτηση τ 532 το μόνο κακό π έχει είναι η μικρή οθόνη?κατά τα άλλα σαν κινητό είναι καλό?εμένα αυτό π δεν μ αρέσει εινα το ότι δεν έχει φλας γτ είχα επιλέξει τ 625

jophiel

Σωστά. Δεν έχει φλας. Αν θέλεις οποσδήποτε φλας (αν και το βράδυ, σε αυτή την κατηγορία τιμης, μην περιμένεις να βγάλεις φωτό τις προκοπής), τότε πάρε το 535, αλλιώς το 532 είναι μια χαρά. Τόσο το 532, όσο και το 535, έχουν επεξεργαστή που βρίσκεις σε οποιαδήποτε άλλη από τις γνωστές εταιρείες στα 150€ και πάνω και είναι συνολικά πολύ καλύτερα από το 625. Έχω το lumia 930 (αξίας 300€+) και δε νομίζω ότι κάποια από τις νυχτερινές που έχω τραβήξει αξίζει να την εκτυπώσω. Αν θέλω καλές νυχτερινές έχω καλή φωτογραφική μηχανή. Πάντως και τα 2 είναι πολύ καλά κινητά για τα χρήματα που δίνεις. Αν επιμένεις για το 625 να ξέρεις ότι τα πλήκτρα του δεν φωτίζουν το βράδυ, η οθόνη του δεν έχει καλή θέαση κάτω από τον ήλιο και όταν είσαι internet σε μεγάλα sites μπορεί να σε πετάει έξω, λόγω του ότι έχει 512MB RAM. Γι αυτό σου προτείνω lumia με 1024ΜΒ RAM, για να γλυτώσεις κάποια πράγματα.
Η κακή θέαση κάτω από τον ήλιο ισχύει και για το Core 2, καθώς και το ότι θα κολλάει πολύ γενικότερα, γιατί έχει κι αυτό λίγη RAM. Σε αυτή την κατηγορία τιμής δε μπορείς να τα έχεις όλα. Λογικό είναι.

katerinatzanaki1993

Σωστος τα λέτε!!!τ 535 όμως δεν έχει βγει τ 2014? παίζει ρόλο ?σαν κινητό είναι καλό ?δεν θέλω να το πάρω έκ να μην βόλεψε........

jophiel

Βγήκε το Νοέμβριο του '14 και Ελλάδα ήρθε 16 Ιανουαρίου του 2015. Παίζει ρόλο στο ότι η Microsoft έχει υποσχεθεί δωρεάν αναβαθμίσεις των windows σε όλα τα Lumia για τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Το 625 ήρθε στη Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2013. Εξαρτάται ποιες είναι οι ανάγκες σου. Όπως σου είπα στην κατηγορία τιμής του είναι η καλύτερη αγορά, αλλά δεν παύει να είναι ένα κινητό των 90€ περίπου, δηλαδή φτηνό κινητό και σίγουρα δεν είναι τέλειο αλλά δεν του λείπει τίποτα από τα βασικά και είναι γρήγορο.

jophiel

Ελπίζω όχι στο Core 2. Σε σχέση με αυτά που πρότεινα είναι πολύ χειρότερο σε όλους τους τομείς. Ότι και να επέλεξες σου έυχομαι να το χαρείς.

katerinatzanaki1993

Όχι το δεν θα παρω core το lumia 535 λέω.....σας ευχαριστώ! πάρα πολύ π με βοηθήσατε κ γ τ χρόνο σας.....

Όνομα χρήστη