Παιδια αυτο το παιχνιδι παιζεται στο ps4? Εχω την εντυπωση, οτι παιχνιδια του Ps5 μπορεις να τα παιξεις και στο Ps4! Κανω λαθος?!
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Παιδια αυτο το παιχνιδι παιζεται στο ps4? Εχω την εντυπωση, οτι παιχνιδια του Ps5 μπορεις να τα παιξεις και στο Ps4! Κανω λαθος?!
4 Răspunsuri
Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για το PS5 και PS5 Pro. Γενικά τα παιχνιδιού του PS4 παίζουν στις πλατφόρμες PS5 μέσω backwards compatibility. Αυτά του PS5 όμως δεν παίζουν στις πλατφόρμες του PS4.
Λοιπον, να σου ξεκαθαρισω κατι για να μην μπερδευεσαι. Οτι παιχνιδι εχει ταμπελακι PS5 δεν λειτουργει στο PS4. Το συγκεκριμενο παιχνιδι LAST OF US PART 1 PS5 το βγαλανε σαν ενα Remake για το LAST OF US του PS4. Τι εχει παραπανω; Εκμεταλλευτηκε τα features του PS5, 3D audio , Dualsence , γρηγορα loadings με SSD και αναλυση 4Κ 60 Fps κατι που δεν γινεται στο PS4 . Ρωτα εναν πωλητη και ελα πες μου. Στο λεω για να μην το αγορασει αδικα. Αν παρεις την PS4 εκδοση του LAST OF US οπως λες και την παιξεις στο PS5 . Ναι γινεται. Αλλα δεν θα εχεις υποστηριξη 3D audio Dualsence κτλ. Και μαλλον μπερδευτηκες. Ολα τα παιχνιδια του PS4 παιζουν στο 5. Οχι ολα οπου να ναι. Και ποτε μα ποτε του PS5 στο 4. Αλλιως δεν θα ειχαν βγαλει PS5. Ρωτα καποιον και πες μου περιμενω την απαντηση σου. Ο δίσκος PS5 μπορεί σίγουρα να μπει σε ένα PS4, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί ή ακόμα και να διαβαστεί από την κονσόλα. Κανε και ενα Google search. Στην πραγματικότητα, ένας δίσκος PS5 σε ένα PS4 θα τοποθετηθεί στη μονάδα δίσκου και θα κολλήσει σε έναν ατελείωτο βρόχο ανάγνωσης. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίσκο, επομένως δεν συνιστάται να το κάνετε.
Από το 4 στο 5 ναι αλλά παιχνίδια του 5 στο 4 ρώτα ένα κατάστημα για σίγουρα ......
2 Comentarii
εχω την εντυπωση οτι δε παιζει ρολο η κονσολα, για να παιξεις το παιχνιδι. Η διαφορα στη κονσολα μου φαινεται ειναι καθαρα στην αναλυση, ταχυτητα κτλ. Για παραδειγμα για ποιο λογο να αγορασεις το last of us που ειναι η εκδοση του 5 και κοστιζει 50 ευρω λεω εγω, αν μπορεις απλα να παρεις την εκδοση του 4 και να την βαλεις να παιξει στην εκδοση του 5, που κοστιζει 10 ευρω?!
Η εκδοση του Last of us part 1 PS5 ...Εκμεταλλευτηκε τα features του PS5, 3D audio , Dualsence , γρηγορα loadings με SSD και αναλυση 4Κ 60 Fps κατι που δεν γινεται στο PS4 . Αν παρεις την PS4 εκδοση του LAST OF US οπως λες και την παιξεις στο PS5 . Ναι γινεται. Αλλα δεν θα εχεις υποστηριξη 3D audio Dualsence κτλ. Εντάξει, η σύντομη απάντηση σε αυτό το θέμα είναι, τεχνικά όχι, δεν μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PS5 στο PS4 σας. Τα επερχόμενα παιχνίδια PS5 που έχουν επιβεβαιωθεί ως αποκλειστικά PS5 - δεν θα μπορούν να παιχτούν στο PS4 σε καμία περίπτωση.
Εννοειται πως οχι. Τα παιχνιδια που βλεπεις με ταμπελακι PS5 ΔΕΝ κανουν για PS4. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως υπαρχει και εκδοση για PS4 και ειναι παμφθηνο οποτε αγορασε LAST OF US 1 με ταμπελακι PS4 αν εχεις PS4. Μονο τα παιχνιδια του PS4 παιζουν στο PS5
1 Comentariu
Τι εννοεις δε κανουν? Δε θα παιξουν στο ps4?! Εισαι σιγουρος?! Τα εχω τερματισει και τα 2 φιλε μου. Δε μπορω να καταλαβω, για ποιο λογο καπποιος να αγορασει αυτο εδω 60 ευρω, που ειναι και καλα για ps5, ενω μπορει να αγορασει την εκδοση του ps4, η οποια ειναι τζαμπα και να τη παιξει στη κονσολα του 5. Το ειχαν ανακοινωσει μου φαινεται πριν καιρο. Ολα τα παιχνιδια τα παιζουν και το 4 και το 5, ασχετα με το πως ειναι ταγκαρισμενα. Τουλαχιστον για το ps4 PRO. Απλα η διαφορα στο 5 ειναι η αναλυση γραφικων, fps κτλ. Ισως αυτη η remastered εκδοση του ps5 ειναι ακομα πιο remastered...