Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vagskarm

Αν είναι εύκολο για τους κατέχοντες, πόσο είναι το κενό ανάμεσα στα δύο μπράτσα, και πόσο ύψος έχει αυτό το κενό ? Ρωτάω γιατί δεν το θέλω ακριβώς για λάπτοπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

RomanosAr

Το κενό ανάμεσα στα 2 ''μπράτσα΄΄, όπως το περιγράφεις, είναι 19,5 εκ. και το κάθε ''μπράτσο'' έχει ένα επιπλέον πλάτος 5 εκ. Το τι εννοείς ως ύψος του κενού δεν το καταλαβαίνω. Τα μπράτσα και το κενό δεν είναι κατακόρυφα, όπως ίσως φαίνεται στην φωτό του προϊόντος, αλλά φτιάχνουν ένα οριζόντιο επίπεδο, στο οποίο μπορείς να δώσεις κλίση.
Αν εννοείς ποιο είναι το ''βάθος'' του υπό αυτήν την έννοια (η άλλη διάσταση δηλαδή σε σχέση με το άνοιγμα που ρώτησες), αυτό είναι περίπου 19 εκ.

1 Σχόλιο

vagskarm

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ο σκοπός που το μελετάω, είναι γιατί θέλω μία βάση που να μπορεί να κρατήσει ένα φορητό μόνιτορ με βιδωμένο επάνω του ένα μίνι pc, και να είναι σχετικά όρθιο το μόνιτορ, με μία μικρή κλίση για να ισορροπεί έτσι. Καταργώ τα λάπτοπ, γιατί με ενδιαφέρει μια τέτοια προσέγγιση σε "φορητό" υπολογιστή.

Όνομα χρήστη